Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dom przy alabastrowej 9 ale zmniejszony o 40 cm od strony garazu.

http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-alabastrowej-9.html

Macie dużo większy domek od mojego. W 200 tys na pewno się nie zmieścicie. Ja mam alabastra 22 z kilkoma zmianami. Ale bryła budynku została taka sama jak w projekcie poza zadaszeniem i powiększeniem tarasu + kilka zmian w środku.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

5 styro tylko? 90 od poziomu zero czyli od chudziaka musimy dać 112 (15 styro + 6 wylewka + 1 płytka) Bynajmniej tak mam zamiar zrobić. Szafki kuchenne zazwyczaj mają wys 85cm więc min 85 musisz mieć od poziomu zero. Edytowane przez Marek88.8
Macie dużo większy domek od mojego. W 200 tys na pewno się nie zmieścicie. Ja mam alabastra 22 z kilkoma zmianami. Ale bryła budynku została taka sama jak w projekcie poza zadaszeniem i powiększeniem tarasu + kilka zmian w środku.

na 200 to ja nie llcze:) Marzeniem byloby 300k:)

Jestem z Bohaterów.. to rzut beretem.. może się kiedyś uda nam spotkać, którego alabastra budujecie?

dom przy alabastrowej 9 ale zmniejszony o 40 cm od strony garazu.

http://www.galeriadomow.pl/projekty-...strowej-9.html

Fajnie byloby sie spotkac i wymienic doswiadczeniami:) Pozdrawiamy:)

Witam. My też budujemy bardzo podobnego alabastra 20. Troszkę wprowadziliśmy zmian. Dobudowaliśmy garaż z kotłownią. Z kotłowni zrobiliśmy pomieszczenie gospodarcze. dobudowaliśmy "ogród zimowy" i zyskaliśmy 7 mkw w salonie. Podnieśliśmy ścianki nad garażem i zrobiliśmy tam ogromną garderobę
Hej, miałem kilka wycen, dogadałem się na 14tyś. okna + rolety elektryczne

Dziekuje bardzo za odpowiedz!Musze powiedziec ze to dobra cena tak by mnie zadowolila ☺

mam pytanie odnośnie okna w kuchni. Czy okno będzie na wysokości blatu czy powyżej. Pytam bo zamierzamy wstawić okna i może trzeba się trochę podnieść od dołu, żeby okno nie wyszło poniżej blatu? Nam wycenili okna na bliżej 8 tyś. plus do tego szprosy na które nie chce się zgodzić mój mąż. Brama garażowa to koszt 2800, sterowana 3300
Co myślicie o oknach Drutex iglo 5

Ja zamówiłam te okna tylko że pan zaproponował z ciepłą ramką,i klamka z zabezpieczeniami, bo nie chcieliśmy tej zwykłej, ponoć bardzo dobre okna no i cena też :)

[ATTACH=CONFIG]342894[/ATTACH]

Po niedzieli kładą dachówke pod koniec miesiąca będą okna i drzwi i lecimy z elektryka

DSC_0375.jpg

DSC_0378.jpg

DSC_0377.jpg

DSC_0379.jpg

Edytowane przez nataliamk