Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY ALABASTROWEJ 21 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My budujemy 13km za czluchow em. Alabastrowa 21 mamy zmiany w projekcie dom na ta chwile jest w stanie surowym zamkniętym.

No to bliziutko:) A czy byłaby możliwość obejrzenia budowy? Przed kupnem projektu bardzo by nam zależało obejrzeć domek...:) Podaje swój mail [email protected] byłabym wdzięczna jeśli moglibyśmy się umówić. Pozdrawiam

Mam mega prosbe:) czy moglibysmy zobaczyc wasz domek? my wlasnie szukamy wykonawcy i zastanawiamy sie na typem stropu i materialy na sciany a taka mozlowosci zobaczenia i pogadania bylaby dla nas bardzo pomocna;)

Tika,

owszem, możecie obejrzeć. A nie lepiej byłoby obejrzeć Wam SSO chociaż? na dniach będą stawiać ścianki u góry, ale jesli chcesz to możemy się gdzieś spotkać :)

Jeśli chodzi o Ytonga: nam chłopaki zbudowali z tego, gdyż polecał nam go zarządzający chłopakami majster :) i był w dobrej cenie, wiadomo, każdy ma własną, inną opinię na temat co i z czego budować i jaki rodzaj pustaka jest lepszy, ale my się cieszymy z tego co jest :)

jeśli chodzi o jakiś nacisk pustaka: spytam męża, ja się nie znam; a kier. budowy nie czepia się o ten wybór, trafiliśmy na dobrego kierownika i nie tylko że akceptuje to czy tamto, wiadomo, musi kierować się przepisami; po prostu jest w porządku człowiek :) umie doradzić

Pozdrawiam

chcesz to pisz na meila: [email protected]

Możecie podzielić się informacją ile kosztowało was ocieplenie dachu? Chodzi mi o materiały wełna mineralna, płyty karton gips, stelaże itd.

Ja przyłączam się do tego pytania. Jakie to są koszty? Jeśli ktoś może się podzielić informacją to interesują mnie również koszty wylewek