Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY ALABASTROWEJ 21 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja mam komin obłożony struktonitem nie chciałem klinkieru bo boję się ze bedzie odpadał

My wybraliśmy klinkier PORTLAND.

Niestety nie mam jeszcze zdjęcia z efektu końcowego,

ale będzie to coś takiego:

indeks.jpg

A dachówka CREATON Titania czarna angoba, z której wyboru jesteśmy bardzo zadowoleni:cool:

ja bym chciala kupiec dobre ale w przystepnej cenie:) ( jak kazdy:)) a jaki juz macie stan? my w czwartek lalismy beton pod findamenty, na szczescie duzo pada wiec nie trzeba za mocno podlewac.

Tika,

Na dzień dzisiejszy mamy etap surowy otwarty (czyt. nie mam stolarki okiennej), narazie robimy z oszczędności, na zimę zostawiamy stan obecny.

Jedyne okna, które są to okna połaciowe Fakro sztuk 4 :)

Marek... ile wyniosły Cię okna? (ile ich masz?)

Mam 9 okien, pakiet 3 szybowy profil zlicowany drutex, ciepła ramka, ciepłe poszerzenia ramki aż do posadzki i stropu przy tarasie i balkonie na wysokość gotowej posadzki + rolety elektryczne na wszystkie okna + ciepła brama garażowa z napędem wiśniowski + parapety. Okna, brama, rolety w kolorze złoty dąb. Całość dogadałem się na 16800 brutto z montażem. Gwarancja 5 lat na wszystko łącznie z regulacją którą po roku trzeba wykonać.

Anna na jakim etapie jesteś? Wy chyba zaczynaliście budowę pod koniec sezonu 2015? Czy się mylę? U nas obecnie robimy elektrykę, ocieplenie i we wrześniu wchodzą tynkarze.

Edytowane przez Marek88.8