Karolina1991 09.08.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Witam chciałabym zapytać czy ktoś buduje ten domek na Śląsku? W zasadzie górnym interesują mnie koszty budowy SSO material+robocizna. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinK1985 09.08.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Witam, Czy mozecie dodac jakoes zdjecia przdstawiajace wnetrza salonu kuchni i lazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 10.08.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mam 9 okien, pakiet 3 szybowy profil zlicowany drutex, ciepła ramka, ciepłe poszerzenia ramki aż do posadzki i stropu przy tarasie i balkonie na wysokość gotowej posadzki + rolety elektryczne na wszystkie okna + ciepła brama garażowa z napędem wiśniowski + parapety. Okna, brama, rolety w kolorze złoty dąb. Całość dogadałem się na 16800 brutto z montażem. Gwarancja 5 lat na wszystko łącznie z regulacją którą po roku trzeba wykonać. Anna na jakim etapie jesteś? Wy chyba zaczynaliście budowę pod koniec sezonu 2015? Czy się mylę? U nas obecnie robimy elektrykę, ocieplenie i we wrześniu wchodzą tynkarze. W jakim miejscu dokonywałeś zakupu okien? W Bydg? ja bym chciała się zmieścić w max 20 tyś My mamy SSO, okna wstawię na wiosnę, a potem całość polecimy bo skończyła się gotówka a jak już wspominałam, nie mamy zamiaru zadłużać się na ekstremalną kwotę, chcemy po sprzedaży mieszkania spłacić się i żyć bez kredytów ot, taka opcja (b.optymistyczna, ale może i realna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 11.08.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 anna.cze poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagmus 16.08.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 anna.cze poszło na priv. Marku, podaj proszę gdzie kupiłeś okna, według mnie bardzo dobra cena. Jesteśmy właśnie na etapie wyboru stolarki okiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 24.08.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Proszę o informacje, jak rozwiązaliście problem połączenia ścian działowych ze słupami drewnianym oraz otynkowania tego połączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tika 26.08.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 marek i anna.cze - skad macie pustaki? ja chce porotherm 25 P+W i mam oferte z cegpolu 4,79/szt + transport 450zl.Duzo? Malo? jak to u Was? Mamy juz stan zero skonczony i teraz beda szly mury i dach do SSO na zime )))) dzieki za info odnosnie okien:) Anna.cze - a nie boisz sie ze ci ukradna te dachowe jak nie masz reszty zamknietej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 28.08.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 marek i anna.cze - skad macie pustaki? ja chce porotherm 25 P+W i mam oferte z cegpolu 4,79/szt + transport 450zl.Duzo? Malo? jak to u Was? Mamy juz stan zero skonczony i teraz beda szly mury i dach do SSO na zime )))) dzieki za info odnosnie okien:) Anna.cze - a nie boisz sie ze ci ukradna te dachowe jak nie masz reszty zamknietej? Brałem BK solbet 24x24x59 z Olimpina, jednak zamawiałem zimą i cena była 5,80 brutto. Teraz ponad 7 stoją. W cegpolu wychodziło dużo drożej wtedy. Ale za to klinkier itp w cegpolu jest najtańszy w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian3113 05.09.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina.kaluza 06.09.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Adrian3113 - bardzo ładnie wykończenie. Gratuluje i jednocześnie trochę zazdroszczę mieszkania juz we własnym domku. My już jesteśmy po całej procedurze papierologicznej(łącznie z otrzymaniem kredytu) i zaczynamy działać. Ekipa za 2 tyg zaczyna działać i planujemy w tym roku wybudować domek w SSO. Budujemy na dolnym śląsku. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tika 07.09.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Marek - podeslij mi tez prosze na priv miejsce skad brales okna... tez bym chciala sie zmiescic w 20tysiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 07.09.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Zdjęcie dla użytkownika karolka91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRW107 12.09.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 (edytowane) INFORMACJA DO adrian3113Bardzo proszę o informację o ile to możliwe- jakiej mocy ma Pan piec w swoim domku. Właśnie jestem na etapie wyboru mocy pieca i nie bardzo wiem jaką wybrać. Informacje mam sprzeczne co innego mówi instalator co innego sprzedawca kotła:-( Mam nadzieję iż informacje od Pana będą pomocne. Edytowane 12 Września 2016 przez KRW107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wybuduję czy nie 12.09.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Mieszka ktoś w alabastrze z porothermu 24 + 20 cm ocieplenia z ogrzewaniem na gaz ziemny? Jaki koszt opału przez rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian3113 13.09.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 INFORMACJA DO adrian3113 Bardzo proszę o informację o ile to możliwe- jakiej mocy ma Pan piec w swoim domku. Właśnie jestem na etapie wyboru mocy pieca i nie bardzo wiem jaką wybrać. Informacje mam sprzeczne co innego mówi instalator co innego sprzedawca kotła:-( Mam nadzieję iż informacje od Pana będą pomocne. Piec STALMARK DUO BOSS 19 KW ogrzewałem nim ostatnią zimę i jest ok nie jest za mały i nie jest za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRW107 14.09.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Piec STALMARK DUO BOSS 19 KW ogrzewałem nim ostatnią zimę i jest ok nie jest za mały i nie jest za duży[/QUOT Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRW107 14.09.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 ]Piec STALMARK DUO BOSS 19 KW ogrzewałem nim ostatnią zimę i jest ok nie jest za mały i nie jest za duży Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadrian1 22.09.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Belki konstrukcji dachowej .Co zrobiliscie z tymi belkami wystającymi ze ścian jak je otynkowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 23.09.2016 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Belki konstrukcji dachowej . Co zrobiliscie z tymi belkami wystającymi ze ścian jak je otynkowaliście Od strony zlicowanej ze scianą zostały oklejone siatką i klejem(tak jak tynk na elewacji zewnętrznej) i otynkowane. To rozwiązanie jednak nie do końca jest skuteczne, ponieważ już po dwóch tygodniach pojawiły się pierwsze pęknięcia w linii jednego z tak zabezpieczonych słupów. Natomiast od strony, gdzie słup wystaje nie został otynkowany, w fazie wykończeniowej zostanie obłożony płytą k-g na stelażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina.kaluza 23.09.2016 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Mam pytanie odnośnie piasku. Ile poszło wam piasku na zasypanie fundamentów? Wysokość bloczków jest na 4 rzędy. Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts