Wybuduję czy nie 27.03.2017 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 W takim razie moge prosić na PW lub w poście namiary do tańszego wykonawcy. Ja tak jak mówie robiłem kilka wycen i na tyle wyceniali. Gdybym wiedział, gdzie taniej i dobrze to z chęcią bym skorzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia m 27.03.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 witam jak robiliście izolację poziomą na chudziaku czy inaczej?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 27.03.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 W takim razie moge prosić na PW lub w poście namiary do tańszego wykonawcy. Ja tak jak mówie robiłem kilka wycen i na tyle wyceniali. Gdybym wiedział, gdzie taniej i dobrze to z chęcią bym skorzystał. Nie płacą mi za reklamę, a nawet jakby płacili, to nie mam w zwyczaju... W każdym razie wyceny dostałem od osób, które są obecne na forum, w tym także w Twoim wątku o WM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 27.03.2017 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Witam wszystkich Zaczęliśmy budowę alabastra 34 z małymi zmianami. Pozdrawiam Hej ruda.maruda My też budujemy 34, jakie zmiany wprowadziłaś, pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tika 29.03.2017 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Moge tez poprosic o namiary na ekipe od reku na priv? Nie płacą mi za reklamę, a nawet jakby płacili, to nie mam w zwyczaju... W każdym razie wyceny dostałem od osób, które są obecne na forum, w tym także w Twoim wątku o WM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 05.04.2017 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam anna.cze zlikwidowalismy balkony u góry-są okna, jedno okno dachowe z pokoju przeniesione na klatkę schodową, taras zamienione miejscem z oknem i w kotłowni mamy tylko drzwi w miejsce okna Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Ruda maruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 05.04.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 [ATTACH=CONFIG]383521[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383522[/ATTACH] Ładne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 05.04.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Mam pytanie odnośnie drzwi zewnętrznych. U nas będą od północy i teraz na zewnątrz czy do środka maja się otwierać? Nie będzie żadnej osłony nie licząc małego balkonu nad nimi. Jeżeli będą do srodka to nie będzie mi się woda wlewać przy ulewach? A jak na zewnątrz to wiatr nie będzie mi ich wyrywal z ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 07.04.2017 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Drzwi tylko na zewnątrz. Poza tym mamy za mały tzw. wiatrołap by montować drzwi otwierane do wew. Twoje zmiany są takie jak w większości zmian u innych Ja nie przenosiłam okna z pokoju z dwoma dachowymi nad klatkę schodową, są dwa jak w projekcie i nie żałuję, gdyż wchodząc tam jest świetnie doświetlony; nad schodami po prostu dodałam kolejne, żałuję tylko, że nie dodałam dachowego również w pokoju z balkonem, pomimo, że są tam dwa dość duże okna, aczolwiek jest ciemniej niż w pokoju obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 07.04.2017 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Drzwi tylko na zewnątrz. Poza tym mamy za mały tzw. wiatrołap by montować drzwi otwierane do wew. Twoje zmiany są takie jak w większości zmian u innych Ja nie przenosiłam okna z pokoju z dwoma dachowymi nad klatkę schodową, są dwa jak w projekcie i nie żałuję, gdyż wchodząc tam jest świetnie doświetlony; nad schodami po prostu dodałam kolejne, żałuję tylko, że nie dodałam dachowego również w pokoju z balkonem, pomimo, że są tam dwa dość duże okna, aczolwiek jest ciemniej niż w pokoju obok Nie przekonują mnie drzwi na zewnątrz. Zobaczymy na co sie zdecydujemy za kilka miesięcy ja mam od południa okna dachowe więc nie przeszkadza mi to w niczym, wręcz dogrzewalo by za Bardo. W pokoju obok mamy jedno duże okno i bardzo podoba mi się ten pokój jedynie gdzie bym dołożyła jeszcze jedno okno to garderoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 07.04.2017 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Oczywiście o gustach się nie dyskutuje zaznaczę jednak, że nigdzie nie spotkałam się z drzwiami otwieranymi do wew. w domach w zabudowie jednorodzinnej, wyjątek stanowią chaty w USA Mój budynek nie jest położony w idealnej proporcji względem stron świata, dlatego ja wybrałam taką opcję a nie inną. O garderobie też myślałam z oknem, ostatecznie nie będę już kroić dachu by teraz wcielić ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 07.04.2017 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Oczywiście o gustach się nie dyskutuje zaznaczę jednak, że nigdzie nie spotkałam się z drzwiami otwieranymi do wew. w domach w zabudowie jednorodzinnej, wyjątek stanowią chaty w USA Mój budynek nie jest położony w idealnej proporcji względem stron świata, dlatego ja wybrałam taką opcję a nie inną. O garderobie też myślałam z oknem, ostatecznie nie będę już kroić dachu by teraz wcielić ten pomysł Hahaha u nas dokladnie jest na odwrót. Jest jeden dom w okolicy z drzwiami na zewnątrz a większość ma do środka. Temat trudny jak z papierem toaletowy, od ściany czy na zewnątrz ma się rozwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadrian1 11.04.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Czy jest ktoś w stanie podać przybliżone koszta elewacji łącznie z styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadrian1 11.04.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Drodzy koledzy jak zabezpieczyliście balkon przed wilgocią pilnie proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 12.04.2017 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Hahaha u nas dokladnie jest na odwrót. Jest jeden dom w okolicy z drzwiami na zewnątrz a większość ma do środka. Temat trudny jak z papierem toaletowy, od ściany czy na zewnątrz ma się rozwijać Skoro nie przekonują Cię drzwi na zew. to już znasz odpowiedź na swoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaimariusz 18.04.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 w końcu zalaliśmy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominokat 22.04.2017 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 [ATTACH=CONFIG]386876[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]386877[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]386878[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]386879[/ATTACH] w końcu zalaliśmy strop Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juman31 27.04.2017 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 [ATTACH=CONFIG]386876[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]386877[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]386878[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]386879[/ATTACH] w końcu zalaliśmy strop Gratulacje My w końcu mamy kuchnię ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaimariusz 27.04.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 śliczna kuchnia i wcale nie wydaje sie taka mala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juman31 27.04.2017 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 dzięki:) tak właśnie jest całkiem spora, zwłaszcza że mamy szafki pod sufit i jest masa miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts