Ruda maruda 06.12.2017 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 ruda. a post powyższy był do sysi wiem, ze to była sypialnia i pokoj na górze jaką masz podłogę wybraną? i płytki do łazienek? Witam Czytając po raz drugi zorientowałam się Mam już płytki na parter, do garażu i kotłowni oraz położone na balkonie. Panele na poddasze i na tym tyle. Na łazienki nie możemy się zdecydować :/ teraz wybieramy farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 06.12.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Witam, potrzebuje pilnie kontakt do kogoś kto posiada projekt tego domu. Witam Proszę podać maila to podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 07.12.2017 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Witam łazienka u góry prawie koniec , łazienka na dole tez , podłogi u góry w pokojach tez , jutro wrzucę więcej zdjęć , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 08.12.2017 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Piękna! Co to za płytki na podłodze? całkowicie białe? biała fuga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 08.12.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Witam góra prawie na gotowo , kafle w łazience białe z lekkimi przetoczeniami nie widać tego na zdjęciach biała fuga jak szaleć to szaleć , klatka schodowa z oknem , mała łazienka na dole tez na końcówce jeszcze szybę trzeba przymocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 08.12.2017 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Panele winylowe pod podłogówkę na całej powierzchni góry te same, troszkę zakurzone ale umyje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid3p 22.12.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Witam Tak wygląda mój domek. Na ten rok starczy stawiałem go około 3 miesiące do tego stanu. Pozdrawiam wszystkich i Wesołych Świąt Życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wento 22.12.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 witam,posiada ktoś kosztorys domu przy alabastrowej 21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 02.01.2018 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Drodzy inwestorzy! Wszystkiego dobrego w Nowym 2018 Roku !!! W naszych planach wprowadzenie się do alabastra na wakacje Co u Was słychać? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 03.01.2018 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 MarlenaSalata!! Zgłoś się, proszę, mam pytanie odnośnie twoich pięknych podłóg jesli możesz i chcesz się podzielić nazwą podłogi w pokoju dziennym i w holu z kuchnią, ostatnio przeglądałam zdjęcia forumowe tu, bo szukam inspiracji na moje metraże Czy masz już obłożone schody? pokaż zdjęcie, proszę i zdjęcia podłogi raz jeszcze w świetle dziennym, jeśli nie chcesz tutaj to możesz na skrzynkę forumową tutaj. Będę Ci ogromnie wdzięczna. pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 03.01.2018 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Witam witam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 03.01.2018 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Prace sie posuwają co raz bliżej końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 06.01.2018 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Witam Czytając po raz drugi zorientowałam się Mam już płytki na parter, do garażu i kotłowni oraz położone na balkonie. Panele na poddasze i na tym tyle. Na łazienki nie możemy się zdecydować :/ teraz wybieramy farby [ATTACH=CONFIG]402431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]402432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]402433[/ATTACH] ruda.maruda, a robisz cały parter w jednych płytkach? czy oddzielasz kuchnię z holem od pokoju dziennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina.kaluza 07.01.2018 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Witam. Czy moge prosic o zdjecia osob ktore sa juz po wykonaniu regipsow w pokoju z jaskolka? Potrzebuje rozwiazania jak zostal zrobiony u was sufit. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 08.01.2018 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 u mnie narazie tak wygląda, ruda.maruda widziałam, że ma kąty proste porobione zerknij wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrLewy 08.01.2018 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Witam, mam zamiar kupić projekt alabastra 21. I tak się zastanawiam jakie są koszty budowy takiego domku? Jakie wyszły wam realne koszty budowy domu? Np ile wyszło z ociepleniem i środkiem a ile w wykończeniem (meble itp. na gotowo). Oczywiscie nie liczymy działki bo to jak wiadomo inna kwestia. Na chwilę obecną mam budżet 250 tyś i chciałbym wybudować domek razem z wykończeniem środka na gotowo ale bez mebli. Czy jest to realna kwota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrLewy 08.01.2018 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 witam a czy ten kosztorys uwzględnia robociznę ekip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina.kaluza 08.01.2018 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Witam, mam zamiar kupić projekt alabastra 21. I tak się zastanawiam jakie są koszty budowy takiego domku? Jakie wyszły wam realne koszty budowy domu? Np ile wyszło z ociepleniem i środkiem a ile w wykończeniem (meble itp. na gotowo). Oczywiscie nie liczymy działki bo to jak wiadomo inna kwestia. Na chwilę obecną mam budżet 250 tyś i chciałbym wybudować domek razem z wykończeniem środka na gotowo ale bez mebli. Czy jest to realna kwota? My na chwile obecna mamy stan surowy zamkniety z tynkami wylewkami elektryka i hydraulika, ocieplony styropianem 15 i zaciagniety klejem(maz sam robil) + zakup welny i profili do ocieplenia poddasza. Zakupiony piec. Wydalismy do tej pory 230tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 08.01.2018 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 PiotrLewy. To zależy czy sam będziesz robił wykończenie to popierwsze oraz jakość użytych materiałów to po drugie jak weźmiesz ekipę i dobre materiały to ciężko będzie napewno nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczki 09.01.2018 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 My na chwile obecna mamy stan surowy zamkniety z tynkami wylewkami elektryka i hydraulika, ocieplony styropianem 15 i zaciagniety klejem(maz sam robil) + zakup welny i profili do ocieplenia poddasza. Zakupiony piec. Wydalismy do tej pory 230tys. U nas ok. 300 tyś. Mieszkamy. W środku brakuje łazienki na górze, płytek do piwnicy, garażu i na zewnątrz ocieplenie (zaciągnięte klejem). Jeszcze zrobienie podbitki i barierki na balkonie. Wykończeniówka pracą własną. Ale to racja - zależy od użycia materiałów i gustu jeśli chodzi o urządzenie. Różnica może być ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts