Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ruda. :)

a post powyższy był do sysi :)

wiem, ze to była sypialnia i pokoj na górze :D

jaką masz podłogę wybraną? i płytki do łazienek?

Witam :) Czytając po raz drugi zorientowałam się :p

Mam już płytki na parter, do garażu i kotłowni oraz położone na balkonie. Panele na poddasze i na tym tyle. Na łazienki nie możemy się zdecydować :/ teraz wybieramy farby :)24740777_1608106035916702_123923836_n.jpg24824639_1608106015916704_1799235127_n.jpg24826100_1608106065916699_1261180278_o.jpg

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam góra prawie na gotowo , kafle w łazience białe z lekkimi przetoczeniami nie widać tego na zdjęciach biała fuga jak szaleć to szaleć , klatka schodowa z oknem , mała łazienka na dole tez na końcówce jeszcze szybę trzeba przymocować

IMG_0612.jpg

IMG_0619.jpg

IMG_0613.jpg

IMG_0621.jpg

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

MarlenaSalata!!

Zgłoś się, proszę, mam pytanie odnośnie twoich pięknych podłóg :)

jesli możesz i chcesz się podzielić nazwą podłogi w pokoju dziennym i w holu z kuchnią, ostatnio przeglądałam zdjęcia forumowe tu, bo szukam inspiracji na moje metraże :)

Czy masz już obłożone schody? pokaż zdjęcie, proszę :) i zdjęcia podłogi raz jeszcze w świetle dziennym, jeśli nie chcesz tutaj to możesz na skrzynkę forumową tutaj.

Będę Ci ogromnie wdzięczna.

pozdrawiam ciepło.

Witam :) Czytając po raz drugi zorientowałam się :p

Mam już płytki na parter, do garażu i kotłowni oraz położone na balkonie. Panele na poddasze i na tym tyle. Na łazienki nie możemy się zdecydować :/ teraz wybieramy farby :)[ATTACH=CONFIG]402431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]402432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]402433[/ATTACH]

ruda.maruda, a robisz cały parter w jednych płytkach? czy oddzielasz kuchnię z holem od pokoju dziennego?

Witam.

Czy moge prosic o zdjecia osob ktore sa juz po wykonaniu regipsow w pokoju z jaskolka? Potrzebuje rozwiazania jak zostal zrobiony u was sufit. Z gory dziekuje.

Witam, mam zamiar kupić projekt alabastra 21. I tak się zastanawiam jakie są koszty budowy takiego domku? Jakie wyszły wam realne koszty budowy domu? Np ile wyszło z ociepleniem i środkiem a ile w wykończeniem (meble itp. na gotowo). Oczywiscie nie liczymy działki bo to jak wiadomo inna kwestia.

Na chwilę obecną mam budżet 250 tyś i chciałbym wybudować domek razem z wykończeniem środka na gotowo ale bez mebli. Czy jest to realna kwota?

Witam, mam zamiar kupić projekt alabastra 21. I tak się zastanawiam jakie są koszty budowy takiego domku? Jakie wyszły wam realne koszty budowy domu? Np ile wyszło z ociepleniem i środkiem a ile w wykończeniem (meble itp. na gotowo). Oczywiscie nie liczymy działki bo to jak wiadomo inna kwestia.

Na chwilę obecną mam budżet 250 tyś i chciałbym wybudować domek razem z wykończeniem środka na gotowo ale bez mebli. Czy jest to realna kwota?

My na chwile obecna mamy stan surowy zamkniety z tynkami wylewkami elektryka i hydraulika, ocieplony styropianem 15 i zaciagniety klejem(maz sam robil) + zakup welny i profili do ocieplenia poddasza. Zakupiony piec. Wydalismy do tej pory 230tys.

PiotrLewy. To zależy czy sam będziesz robił wykończenie to popierwsze oraz jakość użytych materiałów to po drugie jak weźmiesz ekipę i dobre materiały to ciężko będzie napewno nie starczy
My na chwile obecna mamy stan surowy zamkniety z tynkami wylewkami elektryka i hydraulika, ocieplony styropianem 15 i zaciagniety klejem(maz sam robil) + zakup welny i profili do ocieplenia poddasza. Zakupiony piec. Wydalismy do tej pory 230tys.

U nas ok. 300 tyś. Mieszkamy. W środku brakuje łazienki na górze, płytek do piwnicy, garażu i na zewnątrz ocieplenie (zaciągnięte klejem). Jeszcze zrobienie podbitki i barierki na balkonie. Wykończeniówka pracą własną. Ale to racja - zależy od użycia materiałów i gustu jeśli chodzi o urządzenie. Różnica może być ogromna.