Sysia56 09.01.2018 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Witam ktoś pisał o jaskółce tak to wyglada u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kycka 11.01.2018 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Może ktoś pochwalić się sufitem podwieszanym w salonie i kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid3p 11.01.2018 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam stan surowy otwarty 61 tyś wszystko sam robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 11.01.2018 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ruda.maruda, a robisz cały parter w jednych płytkach? czy oddzielasz kuchnię z holem od pokoju dziennego? Dół będzie cały w tych samych płytkach, wc też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 12.01.2018 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Dół będzie cały w tych samych płytkach, wc też. masz jakiś projekt kuchni już? zmieniłaś układ szafek, płyty grzewczej, itp.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 12.01.2018 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 No i jak będziesz mieć już podłoge położoną - pokaż jak wyszło, ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 17.01.2018 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 masz jakiś projekt kuchni już? zmieniłaś układ szafek, płyty grzewczej, itp.?? Oczywiście, że zmieniłam Kuchnia będzie prawie G dokładnie to U plus lada. Od lewej zaczynając lodówka później szafki, pod oknem zlew i na kolejnej ścianie płyta na koniec zamykam to ladą. Wymiary ściągnięte i czekamy teraz na realizację Zdjęć nie mam bo mąż wszystko już zakrył folią aby się nie kurzyło :/ Za to mogę pokazać zdjęcie paneli które już położyliśmy na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina.kaluza 22.01.2018 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Witam. Czy jest ktos z dolnoslaskiego lub opolskiego i zna dobrego stolarza ktory robi drzwi i schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 22.01.2018 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Witam. Czy jest ktos z dolnoslaskiego lub opolskiego i zna dobrego stolarza ktory robi drzwi i schody? Witam. Polecam firmę Domilas, robili nam drzwi zewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kycka 23.01.2018 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Potrzebuje rady. Chodzi o wentylacje grawitacyjna. Mam zamontowane na dachu kominki wentylacyjne fi 110. Ale podobniez do wentylacji grawitacyjnej rury musza byc fi 150. Czy da sie jakos to rozwiazac bez wymmiany kominkow na 150? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wybuduję czy nie 26.01.2018 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Cześć, Niestety tak to wygląda, że producenci dachówki nie przewidzieli takiego rozwiązania w wielu przypadkach i np. przy dachówce Creaton Titania kominki są o wymiarach 100mm lub 125mm. To prawda, że fi kanału wentylacyjnego powinno wynieść 160mm, ale niektórych spraw nie przeskoczysz.Obecnie też wypuszczam na dach grawitrację z garażu - będę używał rur 160mm ocieplonych, a kominek 125mm. Drodzy ile Wam m2 tynku zewnętrznego wyszło i ile płaciliście za metr? Jaki rodzaj tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 02.02.2018 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 MarlenaSalata! Jeszcze raz spróbuję wywołać Cię do tablicy Napisałam emaila i tutaj wczesniej też, błagam, interesuje mnie nazwa podłóg kuchnia-salon, którą Ty masz Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 12.02.2018 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Ruda maruda, A mozesz pokazać teraz podłogę w salonie? Jaka to nazwa waszych paneli na górze, chodzi mi o kolor, czy to dąb? Z jakiej firmy. Jak cos to napisz na skrzynke forumową Pozdr. Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 20.02.2018 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Aniu panele to dąb historic firmy krono original zakupione w obi. P.s. jest już wymarzona kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 22.02.2018 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Piekna! tez niebawem u mnie wymiarowana bedzie kuchnia i rowniez zastanawiam sie nad tym kolorem blatu...widze, ze nie masz panelu szklanego lub kafli na pas roboczy; pomalowane czyms specjalnym? Czy cos innego wymysliłas? Na podłoge juz chyba zdecydowałam sie; z opoczna gres drewnopodobny w kolorze klasycznego dębu beige...lub dąb brown, czekam na próbki bo wybierac na żywioł nie chce, zdjecie w katalogu swoje a co innego obejrzec i dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 23.02.2018 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Piekna! tez niebawem u mnie wymiarowana bedzie kuchnia i rowniez zastanawiam sie nad tym kolorem blatu...widze, ze nie masz panelu szklanego lub kafli na pas roboczy; pomalowane czyms specjalnym? Czy cos innego wymysliłas? Na podłoge juz chyba zdecydowałam sie; z opoczna gres drewnopodobny w kolorze klasycznego dębu beige...lub dąb brown, czekam na próbki bo wybierac na żywioł nie chce, zdjecie w katalogu swoje a co innego obejrzec i dotknąć Blaty są z granitu ;D na razie jest pomalowane farbą scieralna, nie podoba mi się szkło, a płytki mi nie pasują bo nie mam górnych szafek. Jeżeli będą plamy to wtedy przemyslimy co tam można dać ; ) co do podłogi to mogła by być spokojnie troszkę ciemniejsza ale ta też jest ok proszę podesłać zdjęcia jak już będzie gotowa kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 07.03.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Jest w końcu balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 12.03.2018 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 U mnie w końcu jakieś efekt, podłoga się kończy, łazienka dolna też już zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 22.03.2018 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Trochę nie w temacie, ale chciałbym potwierdzić informacje, którą jakiś czas temu wpisałem na forum. Dla inwestorów, którzy zakończą inwestycję w 2018 roku jest możliwość zwrotu podatku za materiały budowlane. W skali całej budowy może to być kilka tysięcy zł, więc warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kycka 22.03.2018 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Ale dom ma byc odebrany do konca roku czy moze byc np w przyszlym odebrany a beda rozliczane faktury zebrane do konca 2018? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts