Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY ALABASTROWEJ 21 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

Panie i panowie co robicie z przestrzenią pod schodami? Chodzi i przestrzeń pod pierwszym biegiem czyli od wys 0 do wysokości około 1m.

Można ją poprostu zabudować ścianką działową? Nie będzie w późniejszym czasie miało to żadnych konsekwencji że zostanie tam pustka powietrzna? Czy trzeba dać tam również styropian na chudziaku? Nie bardzo wiem co z tym zrobić a miejsca tam bardzo mało. Nic się wstawić nie da.

My niestety nie możemy mieć wnęki bo jest zmieniony bieg schodów i zabudowane wszystko na potrzeby zejścia do piwnicy, ale powiem, że salon bardzo się zmniejszył więc gdybym miała taki dylemat czy zabudować to nie. Można jakoś fajnie zagospodarować to miejsce, a wizualnie na pewno będzie wyglądało na większe.

Fajną wizualizację można znaleźć wpisując w google "dom przy alabastrowej wizualizacje wnętrz"

Wszystko zależy oczywiście od własnego gustu.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Już nie długo czeka nas wykończenie domu :D. Dodajcie jakieś realizacje, co zrobiliście u siebie w domu, głownie interesuje mnie salon, bo z nim mam największy problem .

Pozdrawiam

A może ty dodasz zdjęcia tego co masz już zrobione. My dopiero mamy okna wstawione, teraz prąd, ogrzewanie i hydraulika. Chę:tnie bym zobaczyła co mają inni, może jakiś pomysł wpadnie do głowy.