anna.cze 24.02.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 hej Marek 88.8 Skąd bierzesz okna? skoro takie tanie, jak piszesz napisz ile będziesz miał w sumie okien, bo wiem, ze Ty zmiany jakieś wprowadzałeś, czyż nie? Dziękuję z góry za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robaczywy 24.02.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Witajcie, Zapowiada się na to, że niedługo dołącze do grona szczęśliwców budujących Alabastra. Zamierzamy kupić projekt Alabaster 19. Widzę, że nikt nie buduję tej wersji, ale to wszystko jest w jakims sensie podobne Czy może ktos z Was buduje w małopolsce lub ewentualnie w świętokrzyskiem i byłby tak miły, zeby wpuscic nas na chwile na budowe?, chętnie zobaczyłbym jak w praktyce wygląda poddasze - ile tam tak na prawde jest miejca pod skosami, ciezko mi to sobie wyobrazić...:/ dodam ze planuje wybudowac za 300000 metoda gospodarcza, trochę rękami swoimi i rodziny. pozdrawiam, Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 24.02.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 anna.cze napisałem szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tika 24.02.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dostalismy pozwolenie na budowe:))) teraz szukam ekipy murarzy i do dachu w okolicach bydgoszczy... i lipa wszyscy terminy na ten rok maja zajete.... znacie kogos? polecicie? Bydgoszcz i okolice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 24.02.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dostalismy pozwolenie na budowe:))) teraz szukam ekipy murarzy i do dachu w okolicach bydgoszczy... i lipa wszyscy terminy na ten rok maja zajete.... znacie kogos? polecicie? Bydgoszcz i okolice.... Ojj na ten rok już ciężko będziecie mieli. Ja szukałem już we wrześniu murarzy i to był ostatni dzwonek aby zacząć teraz budowę. Cieślę i dekarza załatwiałem w styczniu, i to był tez ostatni dzwonek aby na czerwca weszli do mnie ludzie na dach. A ludzi załatwiałem jak jeszcze nie miałem PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 24.02.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) Koszt okien w naszym przypadku to kwota 12 000 zł. Z tym że zamiast jednego okna w salonie mamy trzy węższe. W tej cenie także roleta na oknie wyjścia na taras oraz drzwi przesuwne w tym oknie. Koszt dachówki, tj, wszystkich elementów pokrycia dach to u nas 16 600zł. Edytowane 24 Lutego 2016 przez machulecky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rickardsson 24.02.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Koszt okien w naszym przypadku to kwota 12 000 zł. Z tym że zamiast jednego okna w salonie mamy trzy węższe. W tej cenie także roleta na oknie wyjścia na taras oraz drzwi przesuwne w tym oknie. Koszt dachówki, tj, wszystkich elementów pokrycia dach to u nas 16 600zł. Jaka macie dachowke? Co masz na mysli mowiac, wszystkich elementow dachu? Chodzi o dachowki krancowe, gąsiory itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rickardsson 24.02.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Koszt okien w naszym przypadku to kwota 12 000 zł. Z tym że zamiast jednego okna w salonie mamy trzy węższe. W tej cenie także roleta na oknie wyjścia na taras oraz drzwi przesuwne w tym oknie. Koszt dachówki, tj, wszystkich elementów pokrycia dach to u nas 16 600zł. Ile wyszly Cie drzwi przesuwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tika 24.02.2016 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Ojj na ten rok już ciężko będziecie mieli. Ja szukałem już we wrześniu murarzy i to był ostatni dzwonek aby zacząć teraz budowę. Cieślę i dekarza załatwiałem w styczniu, i to był tez ostatni dzwonek aby na czerwca weszli do mnie ludzie na dach. A ludzi załatwiałem jak jeszcze nie miałem PnB My czekalismy na PnB 1,5 roku tyle nas sie czepialu roznych rzecz wiec kompletnie nie moglam wiedziec kiedy w koncu uda sie je dostac:( a teraz pewnie bede musiala czekac rok do nastpenj wiosny zeby jaka porzadne ekipe miec:( aaaaaa zwariowac mozna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tika 24.02.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Ile wyszly Cie drzwi przesuwne? dolaczam sie dp pytania:) ja mam 2 okna przesuwne i az sie boje ceny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk87weg 24.02.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 U mnie zaczynają się prace wykończeniowe ale mam już projekty łazienek i kuchni. [ATTACH=CONFIG]347729[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]347730[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]347731[/ATTACH] Proszę o projekt kuchni. Bo z nią duży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliamk 24.02.2016 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Macie odbicie lustrzane? Coś mi nie pasują drzwi do pralni w łazience górnej. Tak odbicie lustrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 24.02.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dopłata do drzwi przesuwnych wyszła około 1500 zł z otwieraniem bez automatu. Za automat jeszcze dodatkowo trzeba było dopłacić kilkaset złotych. Dachówka Creaton Titania, kolor czarny, glazura. W cenie zawarta jest dachówka, wykończenia, okna, rynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliamk 24.02.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Proszę o projekt kuchni. Bo z nią duży problem. kuchnia będzie dokładnie tak wyglądać, z tym że cokół będzie czarny. Kontakty będą wychodziły z blatu więc spokojnie szkło będzie można umieścić pod szafkami bez konieczności wycinania otworów w szkle, Na przeciwko lodówki, na ścianie będzie okap i płyta indukcyjna, zlewozmywak pod oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rickardsson 24.02.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dopłata do drzwi przesuwnych wyszła około 1500 zł z otwieraniem bez automatu. Za automat jeszcze dodatkowo trzeba było dopłacić kilkaset złotych. Dachówka Creaton Titania, kolor czarny, glazura. W cenie zawarta jest dachówka, wykończenia, okna, rynny. Skad brales te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk87weg 24.02.2016 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 [ATTACH=CONFIG]347849[/ATTACH] kuchnia będzie dokładnie tak wyglądać, z tym że cokół będzie czarny. Kontakty będą wychodziły z blatu więc spokojnie szkło będzie można umieścić pod szafkami bez konieczności wycinania otworów w szkle, Na przeciwko lodówki, na ścianie będzie okap i płyta indukcyjna, zlewozmywak pod oknem. czy robiliście jakies zmiany w kuchni?bo ta sciana od strony łazienki chyba nie jest taka dluga?czy może zabudowaliscie ten korytarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 24.02.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Sprzedawca Termalux, producent Petecki, okna naprofilach brugman, okucia roto, trzy szyby, kolor z obu stron, ciepla ramka, klamki hoppe secustic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliamk 24.02.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 czy robiliście jakies zmiany w kuchni?bo ta sciana od strony łazienki chyba nie jest taka dluga?czy może zabudowaliscie ten korytarz? To zdjecie nie jest z naszego domu, my zmieniliśmy jedynie okna w salonie w miejscu balkonu mamy duza witryne i na tej wlasnie scianie bedzie zaudowa z lodowka natomiast na scianie od strony lazienki czyli sciana na przeciwko lodowki, okap. Tej scianki widocznej na zdjeciu realnie nie ma to tylko pomysl na kuchnie ale dokladnie tak bedzie to wygladac. Nie ma stolu poniewaz stół bedzie juz w czesci jadalnej, własnie przy tej witrynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczki 24.02.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 tak lustrzane [ATTACH=CONFIG]347776[/ATTACH] Wszystkim , którzy dodają zdjęcia z realizacji serdeczne dzięki. Prośba do adrian 3113- jak u Ciebie z kuchnią i salonem -jak to wygląda. Cała reszta już fajnie. A i jeszcze jedno pytanie, gdzie dałeś grzejnik w pokoju z balkonem na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robaczywy 26.02.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Mam do Was jeszcze jedno pytanko. Co powiecie o wysokości na parterze? Pytanie zwłaszcza do osob ktore juz postawiły mury Czy 2,55 nie jest troche przytłaczajace? czy to nie troche mało? Dobre ocieplenie podłogowka i pewnie wychodzi jeszcze mniej? Owszem mieszkałem cale lata w bloku gdzie bylo 2,45, ale jednak dom to dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts