Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY ALABASTROWEJ 21 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

Czy ktoś tu już wybudował dom przy alabastrowej 21 lub jest na ukończeniu i mógłby określić w jakiej kwocie udało mu się zamknąć ? mieliśmy na oku wiekszą wersję alabastrowej (24), ale odstraszyły nas koszty i myślimy nad wybraniem tego projektu. Wiem, że pieniądze nie są tym o czym najchętniej się tutaj rozmawia, ale pojawiła się we wcześniejszych postach kwota 280 tys. pod klucz przez firmę - czy to realne?

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktoś tu już wybudował dom przy alabastrowej 21 lub jest na ukończeniu i mógłby określić w jakiej kwocie udało mu się zamknąć ? mieliśmy na oku wiekszą wersję alabastrowej (24), ale odstraszyły nas koszty i myślimy nad wybraniem tego projektu. Wiem, że pieniądze nie są tym o czym najchętniej się tutaj rozmawia, ale pojawiła się we wcześniejszych postach kwota 280 tys. pod klucz przez firmę - czy to realne?

Witam,

Na początku budowy myślałam, że 200 wystarczy. Jesteśmy na etapie instalacji i wydaje mi się, choć nie mam takiej pewności, żeby wejść do domu to 250. Wszystko zależy od tego co się chce. Może ci co już kończą są w stanie powiedzieć coś konkretniej. Też bym chciała wiedzieć:)

Witam wszystkich "budownicznych" domu przy Alabastrowej :)

W niedlugim czasie ( a w zasadzie juz ! ) planujemy rozpoczac budowe domu przy Alabastrowej 34

Mamy juz wszystkie pozwolenia i niestety w ostatniej chwili zostawila nas na lodzie ekipa budowlana.

Moze to i lepiej ze teraz a nie w srodku budowy. Stad moje pytanie moze drodzy forumowicze

macie jakas ekipe do polecenia, ktora u Was sie sprawdzila? Bede wdzieczna za informacje.

Sledze forum na biezaco i mam nadzieje ze w niedlugim czasie tez bede mogla podzielic sie

pierwszymi zdjeciami i wrazeniami. Kazda informacja bedzie cenna :)