Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY ALABASTROWEJ 21 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Witam forumowiczów. Coś cichutko tu na forum.. zamierzamy wraz z żoną budować dom przy Alabastrowej 21, mamy kilka swoich pomysłów, kilka niewiadomych, aczkolwiek, bylibyśmy wdzięczni za wrzucenie więcej fotek z realizacji budowy, jakieś sugestie co do zmian, może ktoś już zamieszkał i podpowie jakieś czysto praktyczne rozwiązania. Mile widziane informacje na temat kosztów konkretnych etapów. Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedzi, Bartek i Patrycja:)

Witam serdecznie,

Ja z mężem również wybraliśmy projekt domu przy alabastrowej ale 34.

Jest on powiększony, z czego się cieszymy, gdyż w planie jest zabudowanie schodów, czyli automatycznie zmniejszy się pokój dzienny o 1 m, a w zasadzie i tak będzie dość przestronny - mam nadzieję :)

Zastanawia mnie tylko to, że rozmawiając dziś z osobą z pracowni projektowej, dlaczego nie ma zestawienia materiałów na stronie. Podobno będzie gotowy za kilka tygodni, a kilka oznacza dla mnie co najmniej 5 - 8. Nie chcemy tak długo czekać.

Przecież kupując projekt z pracowni, powinny być 4 egzemplarze wraz z całą charakterystyką konstrukcyjną i ile czego potrzeba, prawda?

Na zdjęcia pewnie i ja poczekam tu na forum, każdy budujący ma teraz sporo zajęć i pewnie nie myślą o wrzucaniu zdjęć :) ale z czasem może się pojawią.

Pozdrawiam z kujawsko-pomorskiego.