Ula i Paweł 31.01.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Witam.Znalazlem firme ktora wyliczyla mi 104 tys.za stan surowy material+ robocizna bez okien.Czy to dobra cena??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian3113 01.02.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ja mam podpisana umowę na 98 tys stan surowy z dachem rynnami i dwoma oknami dachowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Paweł 01.02.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Razem z robotami ziemnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian3113 02.02.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 tak wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarJus 03.02.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 a sam koszt materiałów na stan surowy otwarty? Tak +/- ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Paweł 03.02.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 a sam koszt materiałów na stan surowy otwarty? Tak +/- ? Mi budowlaniec wyliczyl ok 56 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi2884 10.02.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 My tez budujemy ten domek. Jestesmy na etapie hydrauliki w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal. 11.02.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam. Ja realizacje swojego alabastra 21 zaczynam pod koniec kwietnia. Proszę dodawajcie wiecej zdjeć z waszych realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barthass 21.02.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Witam forumowiczów. Coś cichutko tu na forum.. zamierzamy wraz z żoną budować dom przy Alabastrowej 21, mamy kilka swoich pomysłów, kilka niewiadomych, aczkolwiek, bylibyśmy wdzięczni za wrzucenie więcej fotek z realizacji budowy, jakieś sugestie co do zmian, może ktoś już zamieszkał i podpowie jakieś czysto praktyczne rozwiązania. Mile widziane informacje na temat kosztów konkretnych etapów. Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedzi, Bartek i Patrycja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadrian1 22.02.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 czy wrzuci ktoś fotki salonu ,kuchni bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.dawca 01.03.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zanim wrzuci tu ktoś więcej zdjęć to pewnie sam prędzej wybuduje sobie dom:) Dla tych którzy już coś wrzucili - wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barthass 02.03.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No szkoda, ze nikt nie chce sie wymienic pomocnymi informacjami, i chyba tak jak mowisz, predzej sami sie wybudujemy ;)heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 06.03.2015 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 My też czekamy już tylko na pozwolenie i ruszamy. Jeśli chodzi i wprowadzone zmiany to dodaliśmy wykusz na bocznej ścianie, który powiększa salon. Dodam zdjęcia, gdy coś powstanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barthass 06.03.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zyczymy powodzenia i czekamy na postep prac. My tez wlasnie myslelismy nad wykuszem i poszezeniem domu od strony garazu o 0,80m i od strony salonu o 0,5m, zeby jeszcze spizarke wcisnac, ale co do konkretnych decyzji to jeszcze chwilke mamy, narazie etap szukania dzialki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadzia5 06.03.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Witam. My też zastanawiamy się nad tym projektem ale czy salon nie jest za mały przez te schody. Może zamiast powiększania lepszy byłby przy alabastrowej 34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadzia5 06.03.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A czy ktoś buduje w pomorskim, najlepiej blisko Gdańska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadrian1 07.03.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ja podpiwniczyłem dom wjescie do piwnicy po byłej kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 09.03.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam serdecznie, Ja z mężem również wybraliśmy projekt domu przy alabastrowej ale 34. Jest on powiększony, z czego się cieszymy, gdyż w planie jest zabudowanie schodów, czyli automatycznie zmniejszy się pokój dzienny o 1 m, a w zasadzie i tak będzie dość przestronny - mam nadzieję Zastanawia mnie tylko to, że rozmawiając dziś z osobą z pracowni projektowej, dlaczego nie ma zestawienia materiałów na stronie. Podobno będzie gotowy za kilka tygodni, a kilka oznacza dla mnie co najmniej 5 - 8. Nie chcemy tak długo czekać. Przecież kupując projekt z pracowni, powinny być 4 egzemplarze wraz z całą charakterystyką konstrukcyjną i ile czego potrzeba, prawda? Na zdjęcia pewnie i ja poczekam tu na forum, każdy budujący ma teraz sporo zajęć i pewnie nie myślą o wrzucaniu zdjęć ale z czasem może się pojawią. Pozdrawiam z kujawsko-pomorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Paweł 09.03.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Hmm... jaki wykusz na bocznej ścianie? Mógłby Pan sprecyzować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 10.03.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) W ścianie bocznej domu po stronie salonu na parterze wstawiliśmy coś takiego: Edytowane 10 Marca 2015 przez machulecky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts