Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY ALABASTROWEJ 21 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Instalacja elektryczna z przyłączem do skrzynki to 8tys. a grzewcza z hydrauliką (w tej chwili mam rozprowadzoną wodę i kanalizację, reszta po tynkach) - 27 tys. zł (sama robota to 5 tys zł.)

Witam jestem tu nowa. Bardzo podoba mi się ten dom i mam kilma pytań,jeśli ktoś z obecnych na tym forum odpowiedziałby mi na nie to jestem bardzo wdzięczna. Czy w kwocie 27tys.za hydraulikę mieści się piec z grzejnikami?

Witam jestem tu nowa. Bardzo podoba mi się ten dom i mam kilma pytań,jeśli ktoś z obecnych na tym forum odpowiedziałby mi na nie to jestem bardzo wdzięczna. Czy w kwocie 27tys.za hydraulikę mieści się piec z grzejnikami?[

Czekamy na wycenę od hydraulika ale myślę, że na spokojnie z piecem:D

[ATTACH=CONFIG]356759[/ATTACH] sypialnia

[ATTACH=CONFIG]356760[/ATTACH] płytki w salonie

[ATTACH=CONFIG]356761[/ATTACH] jeszcze nie skończona łazienka na dole

[ATTACH=CONFIG]356762[/ATTACH] sufit w kuchni

[ATTACH=CONFIG]356763[/ATTACH] sufit w salonie

Prace trwają ekipa ma zamiar skończyć za 2 tygodnie, w między czasie robi się już elewacja, podbitka też już jest, w sobotę montujemy schody a po niedzieli meble kuchenne.

DSC_0702.jpgDSC_0703.jpgDSC_0704.jpg schody

Witam, prosił bym o zdjęcia z kuchni ponieważ zastanawiamy się nad przesunięciem okien tarasowych bo wydaje nam się ze trochę ciasno w kuchni będzie jak bedziemy chcieli ten stolik kuchenny wstawic ( ala lada )

bez zdjęć wam powiem że się nie mieści też chciałam ale ostatecznie musiałam zrezygnować, oczywiście zdjęcia wrzucę jak kuchnia będzie zmontowana. ja mam okno tarasowe z drugiej strony a zamiast niego przy kuchni witrynę , pod która będzie stał stół więc będzie kuchnia połączona z jadalnią.