Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY ALABASTROWEJ 21 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A oto kuchnia według aranżacji buczków:yes:. Ja jestem zadowolona. Jeszcze tylko pare rzeczy do wykończenia i będzie git.

[ATTACH=CONFIG]381917[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]381918[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]381919[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]381920[/ATTACH]

Piękna kuchania, gratuluje. A czy kuchnia jest wielkości wg projektu pierwotnego? bo taka duża się wydaje i jeszcze na lodówkę jest miejsce.

I pytanie mam o okap. Widzę że macie podszafkowy okap. Czy on jest podłaczony do wentylacji? Czy jest na filtr węglowy?

Edytowane przez ewelina.kaluza

Piękna kuchania, gratuluje. A czy kuchnia jest wielkości wg projektu pierwotnego? bo taka duża się wydaje i jeszcze na lodówkę jest miejsce.

I pytanie mam o okap. Widzę że macie podszafkowy okap. Czy on jest podłaczony do wentylacji? Czy jest na filtr węglowy?

Nasz projekt to alabastrowa 22 ale powiększona o 70 cm więc raczej jest taka jak alabastrowa 21, a może nawet kilka centymetrów krótsza. Rzeczywiście wydaje się mała, a tyle się tam zmieściło. Wentylacja będzie podłączona do komina. Nad słupkiem z piekarnikiem i mikrofalą widać otwór do którego będzie podłączona.

Szukam drzwi zewnętrznych. Czy ktoś może mi polecić firmę z drzwiami? Czy ktoś ma drzwi wikęd lub doorsy? Czy są godne polecenia?

Ja przymierzam się do drzwi Wikęd, ale jutro jadę zobaczyć jeszcze inne, ceny bezpośrednio od producenta, bez przedstawicielstwa.

Moge jutro więcej coś napisać.