albert_18 19.10.2017 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Witam, interesuje się wątkiem domu przy alabastrowej 21 / 22 i poszukuje namiarów na użytkownika który dość często udzielał się tutaj na forum-mianowicie użytkownika: Marek 88.8. Chodzi mi o jakiś kontakt z tą osoba mailowy bądź cokolwiek innego. Wiem, że budował alabastrową 22 likwidując ścianę nośną z salonu stad moje zainteresowanie. Jeśli miałby ktoś do niego adres e-mail bardzo prosiłbym o odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie. Jak mieszkańcy domu przy Alabastrowej 21-22 jak określają jego funkcjonalność?Coś warto byłoby zmienić? Czy bezpośrednie sąsiedztwo wc z kuchnia nie przeszkadza? Jeżeli znacie jakiekolwiek osoby które pozbyły się również ścianki z salonu bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam i Gratuluje budującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 23.10.2017 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Witam, interesuje się wątkiem domu przy alabastrowej 21 / 22 i poszukuje namiarów na użytkownika który dość często udzielał się tutaj na forum-mianowicie użytkownika: Marek 88.8. Chodzi mi o jakiś kontakt z tą osoba mailowy bądź cokolwiek innego. Wiem, że budował alabastrową 22 likwidując ścianę nośną z salonu stad moje zainteresowanie. Jeśli miałby ktoś do niego adres e-mail bardzo prosiłbym o odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie. Jak mieszkańcy domu przy Alabastrowej 21-22 jak określają jego funkcjonalność?Coś warto byłoby zmienić? Czy bezpośrednie sąsiedztwo wc z kuchnia nie przeszkadza? Jeżeli znacie jakiekolwiek osoby które pozbyły się również ścianki z salonu bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam i Gratuluje budującym. Co tam kolego potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 25.10.2017 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Marekk88. jak tam u Ciebie? Mieszkasz już w Alabastrze? Pokaż co masz w środku. Jeśli nie chcesz się uzewnętrzniać publicznie, pokaż coś w mailu, napisz do mnie. (Jeju, bez podstekstów ) Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 25.10.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Ruda.maruda... O jakim układzie na górze mówisz? Nic nie pokazałas ja jestem na etapie ocieplania, także Alabastra 34. Jakiego koloru jest elewacja? Pozdrawiam Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert_18 29.10.2017 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Czy ktoś z budujących/ mieszkających zastosował w swoim alabastrze rozwiązanie wykorzystania powierzchni pod schodami w taki sposób jak w projekcie z linku?Oczywiście po zastosowaniu odpowiednich przeróbek. https://img.extradom.pl/media/render/236228/resize%24915-915-1Czy uważacie, że to dobre rozwiązanie na niewielką przestrzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 30.10.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Ruda.maruda... O jakim układzie na górze mówisz? Nic nie pokazałas ja jestem na etapie ocieplania, także Alabastra 34. Jakiego koloru jest elewacja? Pozdrawiam Anna u nas to tak wyglądało a u Ciebie to żadnej ściany nie widzę i takie małe się wydaje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 30.10.2017 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Czy ktoś z budujących/ mieszkających zastosował w swoim alabastrze rozwiązanie wykorzystania powierzchni pod schodami w taki sposób jak w projekcie z linku?Oczywiście po zastosowaniu odpowiednich przeróbek. https://img.extradom.pl/media/render/236228/resize%24915-915-1 Czy uważacie, że to dobre rozwiązanie na niewielką przestrzeń? My zrobiliśmy dziurę i zostanie zabudowana szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert_18 30.10.2017 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Na jakiej wysokości macie spocznik w schodach? Chodzi mi o wysokość w której można byłoby wstawić w to miejsce kanapę i korzystać z tej powierzchni w sposób jak na zdjęciu które załączyłem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 01.11.2017 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 ja jestem na etapie ocieplania, także Alabastra 34. Jakiego koloru jest elewacja? Pozdrawiam Anna u nas T4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 06.11.2017 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 My zrobiliśmy dziurę i zostanie zabudowana szafkami.[ATTACH=CONFIG]399804[/ATTACH] My zmieniliśmy tylko bieg schodów, przez co mam schowek pod nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 06.11.2017 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 [ATTACH=CONFIG]399796[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399797[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399798[/ATTACH] u nas to tak wyglądało a u Ciebie to żadnej ściany nie widzę i takie małe się wydaje :/ Jakiej ściany? Ja zdjęć nie wstawiałam poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruda maruda 06.11.2017 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 O kurczę. To chyba ktoś inny dodał te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 06.11.2017 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Widziałaś tu na tym forum poddasze czyjeś? wiesz, tu przeważają alabastry 21, ma nieco mniejszy metraż po całości. A pokaż swoje wnętrze? ja dopiero mogę wykazać się po ociepleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 06.11.2017 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Witam jestem nowy u mnie już końcówka alabastra kilka zdjęć z środka wrzucę niedługo teraz kilka projektów które są w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 06.11.2017 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Następne w łazience u góry podłoga zmieniona z czarnej na biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 06.11.2017 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Wykończenie wnętrza całego domu będzie utrzymane w tonie czerni i bieli schody i parapety czarny kamień podłogi na parterze gres szkli. O wymiarach płytki 75na75 biały u góry podłogi winylowe czarne z lekką poświata srebra ogrzewanie wszystko w podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 06.11.2017 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 To zdjęcie już jakiś czas temu zmienione wyjście na taras i dodane 2 okna dachowe na klatce i w 2pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 07.11.2017 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Okno na klatce schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 07.11.2017 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Okno dachowe w pokoju tez dodane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia56 07.11.2017 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Parapety czarne ściany białe , w kotłowni piec stający gazowy kondensacyjny Brötje będzie zasłaniał rury które tam widać , łazienka u góry zmierza ku końcowi jeszcze surowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts