anna.cze 22.04.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Skąd jesteś kris1992? n-nika: wspaniale to wszystko wygląda, pokaż łazieneczkę dolna, jeśli możemy prosić,,, a i jeszcze jedno, czy podnosiliście wysokość ścianki kolankowej? Wydaje mi się, że 120 cm to jest najbardziej minimum, jakie można dać do pokoi dziecięcych (przynajmniej w moim przypadku) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris1992 23.04.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Jestem ze Śląska. Jutro zalewam bloczki i zrobią wieniec i izolacja. W poniedziałek zasypać wszystko i chudziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdabezlena 24.04.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, też mam w planach na ten rok rozpoczęcie budowy alabastrowej 21, wszystkie informacje od Was i zdjęcia będą bardzo pomocne, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarJus 25.04.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Może ktoś napisać o kosztach przyłącza mediów? Woda, prąd, kanalizacja Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machulecky 26.04.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Gdzie na slasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliamk 27.04.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ja mam dopiero fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 28.04.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Pokaż i fundamenty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdabezlena 28.04.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Halo n-nika żyjesz? Może jakieś zdjęcia? Finalizuję właśnie zakup działki i kolejny krok , to zakup projektu. Czy istnieje możliwośc wstąpienia do Ciebie na budowę i obejrzenia jak to wygląda :na żywo:? Mamy do siebie niedaleko, więc byłabym ogromnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdabezlena 28.04.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Natalia pokazuj co masz:) Następna bliska:) Fajnie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowinsk 29.04.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam, budujemy większą wersję tego projektu czyli Dom przy Alabastrowej 34 - 120m. kw. Jakby ktoś był ciekawe jak to wygląda w początkowym etapie to zapraszam do galerii: http://www.glowinsk.mojabudowa.pl/ Z drugiej strony jeżeli ktoś jest dalej od nas ze swoim Alabastrem 34 to również proszę i podzielenie się zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masp 29.04.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam.Mamy z żoną w planach budowę domu przy alabastrowej 21. Jesteśmy właśnie na etapie załatwiania pozwolenia. Jesteśmy z okolic Wadowic. Jest może na forum ktoś z okolic Wadowic kto buduję ten dom. Bardzo chcielibyśmy zobaczyć ten dom na żywo, bo zastanawiamy się czy go troszkę nie powiększyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 30.04.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam, budujemy większą wersję tego projektu czyli Dom przy Alabastrowej 34 - 120m. kw. Jakby ktoś był ciekawe jak to wygląda w początkowym etapie to zapraszam do galerii: http://www.glowinsk.mojabudowa.pl/ Z drugiej strony jeżeli ktoś jest dalej od nas ze swoim Alabastrem 34 to również proszę i podzielenie się zdjęciami Witaj glowinsk, My zaczynamy budowę alabastra 34 jeszcze tego lata mam nadzieję. Jesteśmy z Bydg, może byłaby możliwość obejrzenia Twojej budowy na żywo? Bylybiśmy wdzięczni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 30.04.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam. Mamy z żoną w planach budowę domu przy alabastrowej 21. Jesteśmy właśnie na etapie załatwiania pozwolenia. Jesteśmy z okolic Wadowic. Jest może na forum ktoś z okolic Wadowic kto buduję ten dom. Bardzo chcielibyśmy zobaczyć ten dom na żywo, bo zastanawiamy się czy go troszkę nie powiększyć. Pozdrawiam. masp, ja osobiście uważam, że jeśli chcecie powiększyć dom, to może warto byłoby się przyjrzeć powiększonej wersji alabastra 21, czyli tak jak my wybraliśmy alabastra 34; no chyba, że chcecie nieznacznie powiekszyć np z lewej strony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
n-nika 30.04.2015 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Halo n-nika żyjesz? Może jakieś zdjęcia? Finalizuję właśnie zakup działki i kolejny krok , to zakup projektu. Czy istnieje możliwośc wstąpienia do Ciebie na budowę i obejrzenia jak to wygląda :na żywo:? Mamy do siebie niedaleko, więc byłabym ogromnie wdzięczna Żyje, zrobie zdjęcia jak już troche porobimy... właśnie kładziemy kafelki w łazience na dole i na korytarzu i w wiatrołapie, jesteśmy już po calym cekolowaniu, mamy też już zamontowane parapety, a w przyszłym tygodniu zaczynamy z elewacją. Mamy już zaklepana kuchnię, będzie w lipcu... Niestety nie pokazuje budowy na żywo, bo ostatnio jakiś Pan pisał tez w wiadomości prywatniej ze chce obejrzeć i że chce nr telefonu,że sie skontaktuję ale nic nie zadzwonił, wiec koniec z pozwoleniem na oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alusia12 30.04.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Hej. My też zastanawiamy się czy wybrać alabastra 21 czy 34. Orientuje się może ktoś o ile są wieksze koszty budowy? Gdzieś znalazłam że w stanie pod klucz alabaster 34 jest droższy od alabastra 21 o 50.000. Czy to możliwe że aż tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarJus 30.04.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 My chcemy budować alabasta 21, z racji tego że mozna dostać zwrot vatu za materiały budowalane, ale tylko domy do 100m2 Ktoś może już z tego korzystał? Na forach piszą ze można nawet do 35 tys zł wyciągnąć... nie wiem ile w tym prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdabezlena 30.04.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Żyje, zrobie zdjęcia jak już troche porobimy... właśnie kładziemy kafelki w łazience na dole i na korytarzu i w wiatrołapie, jesteśmy już po calym cekolowaniu, mamy też już zamontowane parapety, a w przyszłym tygodniu zaczynamy z elewacją. Mamy już zaklepana kuchnię, będzie w lipcu... Niestety nie pokazuje budowy na żywo, bo ostatnio jakiś Pan pisał tez w wiadomości prywatniej ze chce obejrzeć i że chce nr telefonu,że sie skontaktuję ale nic nie zadzwonił, wiec koniec z pozwoleniem na oglądanie uuuu niedobra n-nika Ale rozumiem, trudno,zadowolę się zdjęciami jeśli inaczej nie można Będę namawiała nataliamk, jak pociagnie fundamenty do góry. Do niej mam jeszcze bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdabezlena 30.04.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Hej. My też zastanawiamy się czy wybrać alabastra 21 czy 34. Orientuje się może ktoś o ile są wieksze koszty budowy? Gdzieś znalazłam że w stanie pod klucz alabaster 34 jest droższy od alabastra 21 o 50.000. Czy to możliwe że aż tyle? Alusia myślę,że możliwe. Też zerkałam na 34 ale kolega mi go wybił z głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 01.05.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Panie i panowie buduje ktoś alabastra 22 w kuj-pom? Chętnie bym zobaczył jak to wygląda w rzeczywistości. Aczkolwiek projekt mam wybrany, załatwiam formalności a że na działce nie ma jeszcze mpzp to budowę zacznę od wiosny 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowinsk 02.05.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witaj glowinsk, My zaczynamy budowę alabastra 34 jeszcze tego lata mam nadzieję. Jesteśmy z Bydg, może byłaby możliwość obejrzenia Twojej budowy na żywo? Bylybiśmy wdzięczni Pozdrawiam Myślę że tak, tylko najlepiej za jakiś miesiąc jak już będzie strop i wszystkie ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts