Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY ALABASTROWEJ 21 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

Skąd jesteś kris1992?

n-nika: wspaniale to wszystko wygląda, pokaż łazieneczkę dolna, jeśli możemy prosić,,, a i jeszcze jedno, czy podnosiliście wysokość ścianki kolankowej? Wydaje mi się, że 120 cm to jest najbardziej minimum, jakie można dać do pokoi dziecięcych (przynajmniej w moim przypadku) ;)

dzięki

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

budujemy większą wersję tego projektu czyli Dom przy Alabastrowej 34 - 120m. kw.

Jakby ktoś był ciekawe jak to wygląda w początkowym etapie to zapraszam do galerii: http://www.glowinsk.mojabudowa.pl/

Z drugiej strony jeżeli ktoś jest dalej od nas ze swoim Alabastrem 34 to również proszę i podzielenie się zdjęciami :)

Witam.

Mamy z żoną w planach budowę domu przy alabastrowej 21. Jesteśmy właśnie na etapie załatwiania pozwolenia. Jesteśmy z okolic Wadowic. Jest może na forum ktoś z okolic Wadowic kto buduję ten dom. Bardzo chcielibyśmy zobaczyć ten dom na żywo, bo zastanawiamy się czy go troszkę nie powiększyć. Pozdrawiam.

Witam,

budujemy większą wersję tego projektu czyli Dom przy Alabastrowej 34 - 120m. kw.

Jakby ktoś był ciekawe jak to wygląda w początkowym etapie to zapraszam do galerii: http://www.glowinsk.mojabudowa.pl/

Z drugiej strony jeżeli ktoś jest dalej od nas ze swoim Alabastrem 34 to również proszę i podzielenie się zdjęciami :)

Witaj glowinsk,

My zaczynamy budowę alabastra 34 jeszcze tego lata mam nadzieję. Jesteśmy z Bydg, może byłaby możliwość obejrzenia Twojej budowy na żywo?

Bylybiśmy wdzięczni :)

Pozdrawiam

Witam.

Mamy z żoną w planach budowę domu przy alabastrowej 21. Jesteśmy właśnie na etapie załatwiania pozwolenia. Jesteśmy z okolic Wadowic. Jest może na forum ktoś z okolic Wadowic kto buduję ten dom. Bardzo chcielibyśmy zobaczyć ten dom na żywo, bo zastanawiamy się czy go troszkę nie powiększyć. Pozdrawiam.

masp,

ja osobiście uważam, że jeśli chcecie powiększyć dom, to może warto byłoby się przyjrzeć powiększonej wersji alabastra 21, czyli tak jak my wybraliśmy alabastra 34; no chyba, że chcecie nieznacznie powiekszyć np z lewej strony.

Pozdrawiam :)

Halo n-nika żyjesz?:) Może jakieś zdjęcia? Finalizuję właśnie zakup działki i kolejny krok , to zakup projektu. Czy istnieje możliwośc wstąpienia do Ciebie na budowę i obejrzenia jak to wygląda :na żywo:?:) Mamy do siebie niedaleko, więc byłabym ogromnie wdzięczna :)

Żyje, zrobie zdjęcia jak już troche porobimy... właśnie kładziemy kafelki w łazience na dole i na korytarzu i w wiatrołapie, jesteśmy już po calym cekolowaniu, mamy też już zamontowane parapety, a w przyszłym tygodniu zaczynamy z elewacją. Mamy już zaklepana kuchnię, będzie w lipcu...

Niestety nie pokazuje budowy na żywo, bo ostatnio jakiś Pan pisał tez w wiadomości prywatniej ze chce obejrzeć i że chce nr telefonu,że sie skontaktuję ale nic nie zadzwonił, wiec koniec z pozwoleniem na oglądanie :p

Żyje, zrobie zdjęcia jak już troche porobimy... właśnie kładziemy kafelki w łazience na dole i na korytarzu i w wiatrołapie, jesteśmy już po calym cekolowaniu, mamy też już zamontowane parapety, a w przyszłym tygodniu zaczynamy z elewacją. Mamy już zaklepana kuchnię, będzie w lipcu...

Niestety nie pokazuje budowy na żywo, bo ostatnio jakiś Pan pisał tez w wiadomości prywatniej ze chce obejrzeć i że chce nr telefonu,że sie skontaktuję ale nic nie zadzwonił, wiec koniec z pozwoleniem na oglądanie :p

uuuu niedobra n-nika :no: Ale rozumiem, trudno,zadowolę się zdjęciami jeśli inaczej nie można :sick: Będę namawiała nataliamk, jak pociagnie fundamenty do góry. Do niej mam jeszcze bliżej :)

Hej. My też zastanawiamy się czy wybrać alabastra 21 czy 34. Orientuje się może ktoś o ile są wieksze koszty budowy? Gdzieś znalazłam że w stanie pod klucz alabaster 34 jest droższy od alabastra 21 o 50.000. Czy to możliwe że aż tyle?

Alusia myślę,że możliwe. Też zerkałam na 34 ale kolega mi go wybił z głowy:)

Witaj glowinsk,

My zaczynamy budowę alabastra 34 jeszcze tego lata mam nadzieję. Jesteśmy z Bydg, może byłaby możliwość obejrzenia Twojej budowy na żywo?

Bylybiśmy wdzięczni :)

Pozdrawiam

Myślę że tak, tylko najlepiej za jakiś miesiąc jak już będzie strop i wszystkie ściany ;)