Andrzej35 01.09.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Dzień DobrySprawa wygląda następująco,Ociepliliśmy domek, położone sa 2 warstwy zatapiające siatkę ociepleniowa, chcemy położyć teraz trzecia-ostatnia warstwę która zatrzemy na gładko i pomalujemy,widziałem juz cos takiego na gotowo i muszę przyznać że wygląda to nie nagannie i tanim kosztem, Problem pojawia sie z wyborem kleju,do tej pory połozony był biały klej z firmy kleib, lecz po rozmowach z majstrami od ocieplen odradzili ten klej na zacieranie ze względu na występowanie w nim ziaren które po zatarciu wypadają i trwałość kleju się obniża oraz nie da się go na gładko zatrzeć. I teraz mam dylemat jakiego kleju uzyć,może ktoś z was robił cos takiego i może wypowiedzieć się. jest to moj pierwszy temat,jeśli jest w złym dziale prosze moderacje o nie usuwanie go tylko przeniesienie do odpowiedniego działu, ewentualnie poprawe, Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi, Andrzej35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 01.09.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 To majstry ten odradzili a nic nie polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej35 01.09.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 To majstry ten odradzili a nic nie polecili? Dziękuję za odpowiedz. Właśnie majstry mówili i to za dużo,nawet jeden dał mi opróżniony worek,lecz chyba przypadkiem poszedł z dymem :/ Z tego co kojarzę to było na worku coś jak by koło a w nim numer, mówił że tym da sie zrobić na gładko i sam widziałem jak wyszło- po prostu super, Kontaktu z nim nie mam bo było to w czasie delegacji, 300 km od domu zamieszkania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts