Draco2 20.11.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Wody gruntowe mam nisko. Badania nie stwierdziły poziomu na 4m. Jednak w okresach deszczowych jest dużo sączeń wynikających z wód opadowych. Jak wykopię dziurę to po pewnym czasie napełnia się czasem do 0.5m od poziomu gruntu. Grunt piasek gliniasty do 2m poniżej glina piaszczysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 20.11.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Użyłem hydropianu http://www.arbet.pl/styropian-arbet/126/hydropian pod wylewkę w garażu, poszedł bezpośrednio na grunt/ tj piasek.nie wiem nie badałem czy mokry, może zrobię odwiert to zobaczę.Pierwsze w obyciu jest znacznie cięższy niż zwykły, paczkę czuć w rękach, też odczuwa się go jako cieplejszy. 1,5 cm spadku trochę dużo, 0,5 cm ... nigdy przenigdy nie wolno zejść z drenażem niżej ławy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts