cob_ra 16.10.2018 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Fajnie to wszystko już wygląda, pomimo, że są to gołe mury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 20.10.2018 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Wstawiłem tymczasowe drzwi: Jest też podjazd do garażu ale jeszcze do poprawy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 03.01.2019 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Projekt elewacji oraz wnętrz wykona Maestro Decoratore z Rzeszowa: http://www.maestro-decoratore.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 05.01.2019 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Niezły projekt. Gratuluje. 3lata budowy już za Tobą. jakby to moje ekipy budowały... W przyszłym kończysz? Co z tymi pęknięciami, nie powiększyły się? Nie ma za ciemno w tej kopule? Tych okien wydaje sie niewiele jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 06.01.2019 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Niezły projekt. Gratuluje. 3lata budowy już za Tobą. jakby to moje ekipy budowały... W przyszłym kończysz? Co z tymi pęknięciami, nie powiększyły się? Nie ma za ciemno w tej kopule? Tych okien wydaje sie niewiele jest. Dziękuję. Planuję skończyć za 2 lata. Nad oknem tarasowym zostało zrobione wzmocnienie betonowe i nic już nie pęka. W kopule w części dziennej jest bardzo jasno, w pokojach na górze już mniej. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez marcin_lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 12.03.2019 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Pierwsza wizualizacja: Edytowane 12 Marca 2019 przez marcin_lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.03.2019 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.03.2019 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Faktycznie ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 13.03.2019 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Fajnie, ze sa inwestorzy podazajacymi wlasnymi sciezkami. Bede sledzil postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 14.03.2019 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 (edytowane) Na pewno fajnie, tylko nie wiem czy np. funkcjonalność "poddasza" nie popsuje całości inwestycji. Jak Ty WZetke otrzymałeś to ja nie wiem .. Kolorystyka juz jest ostateczna? Ja bym zrobil czesc wejsciowo garażową ciemną. To zadaszenie nad wejściem tez? Moze tę część domu pozostaw z prostymi kątami, skoro i tak jest płaski dach. Niech sie w całości odcina od kopuły. Jak juz jednak ma tak zostac, to zrób to zadaszenie tak samo jak to nad oknem tarasowym. Bedzie sis lepiej komponowało. Edytowane 14 Marca 2019 przez pandzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 17.03.2019 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Na pewno fajnie, tylko nie wiem czy np. funkcjonalność "poddasza" nie popsuje całości inwestycji. Jak Ty WZetke otrzymałeś to ja nie wiem .. Nie bardzo rozumiem co masz na myśli przez funkcjonalność "poddasza" Kolorystyka juz jest ostateczna? Ja bym zrobil czesc wejsciowo garażową ciemną. To zadaszenie nad wejściem tez? Moze tę część domu pozostaw z prostymi kątami, skoro i tak jest płaski dach. Niech sie w całości odcina od kopuły. Było kilka wersji ale ta nam najbardziej przypadła do gustu. Jak juz jednak ma tak zostac, to zrób to zadaszenie tak samo jak to nad oknem tarasowym. Bedzie sis lepiej komponowało. Taki kształt zadaszenia wyszedł z banalnego powodu - program nie ogarnął wersji z projektu. Ale nam się spodobał bo pasuje do łuku garażu. Kwestia jak go wykończyć z góry/zewnątrz bo sam beton raczej nie może zostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.03.2019 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 W kopule nie ma poddasza. Jest funkcjonalne pierwsze piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 19.04.2019 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Aktualizacja:- montaż komina do kominka ustalony na 16go maja- okna zamówione- drabinka zamontowana- pianowanie ustalone na pierwszą połowę sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 23.06.2019 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Komin zamontowany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 24.06.2019 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Jaka ładna drabinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 23.07.2019 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 W poniedziałek przyjechały okna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 24.07.2019 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Wtorek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 26.07.2019 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Okna skończone, czeka mnie jeszcze obróbka podobnie jak robił autorus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.07.2019 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Pięknie to wygląda, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bcgarage 29.07.2019 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Szacun dla murarzy. Ojjj było z tą kopułą zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts