marcin_lech 08.06.2015 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Fundamenty wykopane i zbrojenie częściowo położone. Zalewamy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.06.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 No już coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziulaPM 08.06.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Super!Kolejny odważny domek, kolejna kopuła- czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 10.06.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Zdjęcia z wczoraj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adski 16.06.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witam Będę śledził wątek. Jaka będzie powierzchnia użytkowa w kopule? i co na elewacji? Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam się i ja jako kolejna "kopułomaniaczka" (trzy razy sprawdziłam to słowo, żeby na pewno weszło "ł" a nie "l" ) Kibicuję z całego serca. Pamiętaj koniecznie o wstawianiu fotek. W dzienniku budowy to podstawa. Jedna fotka mówi więcej niż tysiąc słów. Skoro masz szczęście mieć Autorusa za swego Mentora, to go słuchaj w każdej kwestii, bo mądrze pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.06.2015 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 A dla oglądających jest to dużo przyjemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 A dla oglądających jest to dużo przyjemniejsze Oczywiście. Patrzysz i widzisz, można zawsze dopytać o konkretny szczegół. A te elaboraty na cała stronę pisane, pełne cyferek, znaczków itp. najczęściej sobie odpuszczam i pewnie nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 17.06.2015 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam Będę śledził wątek. Jaka będzie powierzchnia użytkowa w kopule? i co na elewacji? Pozdrawiam i powodzenia Całość ma 265m2 ale grzane będzie około 170-180m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 17.06.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam się i ja jako kolejna "kopułomaniaczka" (trzy razy sprawdziłam to słowo, żeby na pewno weszło "ł" a nie "l" ) Kibicuję z całego serca. Skoro masz szczęście mieć Autorusa za swego Mentora, to go słuchaj w każdej kwestii, bo mądrze pisze. Dziękuję Autorus to skarb na tym forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.06.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Piękny kształt fundamentów. Fajnie że przestaje to być tylko rysunek, będę teraz regularnie podglądać jak rosną ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.06.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Świetnie sąsiedzi nie myśleli ze to UFO zrobiło znaki hihi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 17.06.2015 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Świetnie sąsiedzi nie myśleli ze to UFO zrobiło znaki hihi ? Działka jest bardzo duża i oddalona od innych więc narazie tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.06.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jak zobaczą to się zdziwisz jakie będą szły ploty U mnie był już meczet, chiniaki , przedszkole i wiele wiele innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 17.06.2015 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jak zobaczą to się zdziwisz jakie będą szły ploty U mnie był już meczet, chiniaki , przedszkole i wiele wiele innych rzeczy. Jak narazie kierowca gruszki zapytał się czy to będzie obserwatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.06.2015 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 U mnie był już meczet, chiniaki , przedszkole i wiele wiele innych rzeczy. Jak narazie kierowca gruszki zapytał się czy to będzie obserwatorium Pewnie dołączę do Waszego grona wkrótce, gdyż planujemy w naszym ogrodzie szklarnię w formie kopuły geodezyjnej - to się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.06.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 czyli na razie unikniesz zaciekawienia ( jeszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 28.06.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Przygotowania do murowania fundamentów - ruszamy w połowie tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 01.07.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Dzisiaj na budowie: Docelowa wysokość będzie taka: Dodatkowo własnoręcznie przeniosłem wodę do domu. Zdjęcie z już częściowo zasypaną rurą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 02.07.2015 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ciąg dalszy: Jest już środek kopuły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts