Olleo 02.09.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Przeczytalem ustawe (a przynajmniej spora czesc) i nie znalazlem pieciu informacji:- na jakiej wysokosci mierzyc powierzchnie (np. w piwnicy wzdluz scian mam lawy o wysokosci ok. 30cm i szerokosci od 10 do 50cm - przy powinicy ok. 50m2 i 3 pomieszczeniach robi to roznice), a cos mi sie kojarzy, ze do GUS podaje sie na wysokosci metra, a do podatku po podlodze?- czy wliczac wneki, szafy wnekowe, schowki itd.?- co z przejsciami/drzwiami/itd.? To u mnie jakies 3-4 m2 beda?- jaka jest definicja klatki schodowej w przypadku domku jednorodzinnego? Jak rozumiem mierzy sie juz po tynkach? Kiedy mam zglosic powierzchnie do gminy? Na stronie informacyjnej UM Wroclaw najpierw jest o 14 dniach, a potem ze od 1 stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/193154-podatek-od-nierucho%C5%9Bci-powierzchnia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts