Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie!

Zdarzyła mi się straszna rzecz :(

Mianowice - mam prysznic zrobiony bez brodzika, z fliz ze spadem z podłogi, bez kabiny czy szyby.

Jakiś czas temu okazało się, że zalewam kamienicę... dzisiaj dowiedziałam się od fachowca, że osoba, która robiła wcześniej ten "brodzik" niestety nie podsiada zbyt rozległej wiedzy i nie wie, że takich rzeczy nie robi się w 100letnich kamienicach z drewnianymi stropami, bo budynek cały czas pracuje.. i niestety kafle się zapadły, zalewam kamienicę i nie mogę się za bardzo wykąpać...

Ponieważ sprawa wymaga w miarę szybkiego załatwienia, a ja niedługo wyjeżdżam na dłużej i nie będę mogła się tym zająć stwierdziłam, że najprościej będzie się poradzić forumowiczów :)

Chciałam zainstalować sobie taki brodzik jak na zdjęciach i teraz mam pytanie czy orientuje się ktoś na forum, gdzie w Krakowie jest możliwość przyjechania, obejrzenia takich brodzików i ewentualnie kupienia od ręki? No i oczywiście jeżeli ktoś posiada taką wiedzę to też będę wdzięczna - gdzie najtaniej? ;)

Szukając przez google niestety mało konkretne wyniki wyskakują, a ja nie do końca nawet wiem jak taki typ brodzików się nazywa...

Będę wdzięczna za każdą pomoc! :)

Pozdrawiam

Brodzik_BiancoNero_text3.jpgterran 2.jpg