katzdw 02.09.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 chcialbym powiesic szafki na calej dlugosci scian z g-k o wysokosci 1m. beda to szafki kuchenne z talezami kubkami i przyprawami. scianki sa wysokosci 2,8m wzmocnione od strony kuchni plyta osb i na nia plyta g-k 12mm. sciana 150cm z drugiej strony ma tylko plyte g-k 12mm a sciana 190cm narazie nic wiec moge ja wzmocnic jeszcze plyta osb. czy te sciany utrzymaja takie szafki wieszajac je na takich listwach do wieszania szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jatamen 04.09.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Ważna jest listwa którą mocujemy porządnymi kołkami do płyt k-g . Wtedy Ci wychodzi 3-4 kołki na 1 szafkę, szwagier ma powieszoną suszarkę do naczyń oraz półkę z kubkami i garnkami. Talerze ma w dolnych szafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katzdw 04.09.2014 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 ja chcialbym zeby troche talerzy bylo w gornych szafkach bo niemam innego wyjscia. myslalem o listwie to szafek i przymocowac ja na wkrety do tej plyty wiorowej co mam pod g-k i na kolki do g-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts