Marek T-ski 03.09.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 mam niezły problem, na wczoraj potrzebuję pasów klinowych do napędu. Jak wiadomo nie kupię takich rzeczy w pierwszym lepszym sklepie budowlanym. Co robić? Poratujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 10.09.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Lenistwo nie boli, co? Trzeba sobie w internecie poszukać sklepu w swojej okolicy, w których mają do dostania takie rzeczy Jakby co to jak polecam firmę WHM. Parę razy się u nich zaopatrywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek T-ski 07.10.2014 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 dziękuję za opinię, sprawa już załatwiona. liczyłem przy okazji na opinie forumowiczów na temat różnych firm, no ale jak widać poza Tobą nikt się nie wypowiedział WHM spoko, sprawdziłem sobie też ich ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinZawiłła 07.07.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) Co sądzicie o sprzętach ze strony [moderowano] Dużo osób mi je polecało ale zawszę wolę upewnić się 100 razy zanim kupię coś co mi nie podpasuję Z góry dziękuje i pozdrawiam. Edytowane 9 Lipca 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts