Godfather7 03.09.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam,wbijam się z takim zapytaniem: czy ktoś zna i może mi coś powiedzieć na temat pompy ciepła typu powietrze-woda Aida 200 1,9 ST?To podobno polska produkcja - z Częstochowy. Dostałem dość atrakcyjną ofertę na takie urządzenie w komplecie z zasobnikiem 200 l ale nic o tym urządzeniu nie wiem.Proszę o informację. Pozdr.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.Krk 04.09.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Jak kupisz tą pompkę to chyba będziesz taki rodzynek tutaj jak ja ze swoją, od maja wypatruję i nic na E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 04.09.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam, wbijam się z takim zapytaniem: czy ktoś zna i może mi coś powiedzieć na temat pompy ciepła typu powietrze-woda Aida 200 1,9 ST? To podobno polska produkcja - z Częstochowy. Dostałem dość atrakcyjną ofertę na takie urządzenie w komplecie z zasobnikiem 200 l ale nic o tym urządzeniu nie wiem. Proszę o informację. Wątpię żeby ktoś słyszał, ale możesz pochwalić się ofertą, to podpowiemy Ci czy faktycznie jest atrakcyjna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 04.09.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Wbiłem w google - toż to jest pompa do CWU:) O takie wynalazki raczej pytaj na forum ogrzewanie - tam Ci od węgla lepiej znają ten temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Godfather7 13.09.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Wbiłem w google - toż to jest pompa do CWU:) O takie wynalazki raczej pytaj na forum ogrzewanie - tam Ci od węgla lepiej znają ten temat;) Jak to pompa do CWU o czym wiem bo o taką mi chodzi, to dlaczego mam szukać na ogrzewaniu? Chciałem się zorientować czy ktoś może użytkuje tą machinę, montował to gdzieś albo słyszał cokolwiek o niej. Rozważam różne opcje wyposażenia kotłowni między innymi o pompę do CWU i dostałem propozycję na tą Aidę. Jak ktoś coś mądrego napisze o tym to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts