tomek21abc 04.09.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 jeśli źle wybrałem dział to proszę o przeniesienie. Naczytałem się o pompach ciepła w klimatyzatorach i teraz moje pytanie , czy możliwe i sensowne jest podłączenie rury wychodzącej na zewnątrz do małego wymiennika powietrznego z rur pcv? Rury w większości mam , wykop zrobiłbym samemu więc koszty praktycznie ograniczyły by się do zakupy klimatyzatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 04.09.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 jeśli masz tych rur z 50-70m o przekroju 400mm to czemu nie... w przeciwnym wypadku nie masz szans by na średnicach typu 110-160 takie coś działało a i nie byłby to wymiennik powietrzny tylko gruntowy ... jesli nie rozumiesz o co chodzi w tym co napisałem, to odpuść temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts