bilon90 04.09.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam Przybieram się do remontu pokoju otóż pod tapetą jest dziwna różowa ściana na pewno to nie lamperia bo nie jest śliska była taka po starych właścicielach zastanawia mnie czy mogę normalnie wjechać na to z gładzią szpachlową cekolem gotowym albo inną gotową gładzią.. Pracowałem kiedyś u majstra ale tam zawsze wjeżdżaliśmy na fajne ściany czyli elegancki tynk gipsowy 3 razy na ścianę na cienko delikatne szlifowanie i dalej farba i tu pytanie czy tak samo mogę zrobić tutaj? Jaki plan mam zachować przy szpachlowaniu tej ściany dziękuje z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilon90 04.10.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Podbijam proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikus39 07.10.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 To co widać na zdjęciach to spodnia warstwa tapety(prawdopodobnie tapeta winylowa/laserowa) przyklejona bardzo porządnie.Zerwać całą warstwę ozdobną z góry,potem moczyć wodą lub środkiem do usuwania tapet.Zejdzie samo lub z pomocą szpachelki.Ja bym na to gładzi nie naciągał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts