lukasza 04.09.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) witam,na co zwrócić uwagę przy wyborze sterownika do WM z reku. Jakiś tani i prosty typu on/off, moc czy warto dołożyć PLN na taki z tygodniowym ustawieniem czasu pracy? Co polecacie w dobrej cenie z opcją ustawienia WM tygodniowego? Dla mnie wyświetlacz ma 3cio rzednę znaczenie, kolorki, rozdzielczość byle się na nim dało ustawić plan tygodniowy czy nawet nie tygodniowy ale jakieś opcje włącz/wyłącz-bieg1-10min co 1h itp. Zapuszczę to w kółko a od czasu do czasu w miarę potrzeb ręcznie. Chyba, że źle kombinuję ale nie mam czasu na habilitacje w temacie sterowników do reku. Edytowane 4 Września 2014 przez lukasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.09.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 A po co Ci sterownik, który ma Ci wyłączać wentylację ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 04.09.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 witam,... Chyba, że źle kombinuję ale nie mam czasu na habilitacje w temacie sterowników do reku. źle kombinujesz, ale kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 04.09.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 źle kombinujesz, ale kto bogatemu zabroni To napisz jak dobrze kombinować. Bo sam taki komentarz to o kant pupy. Pisze tu, pytam sie, znaczy: nie jestem pewien jak to ma być. Może przesadzam. Może to mój pierwszy dom i pierwsza rekuperacja. Jeszcze nic nie kupiłem a jak pisałem zależy mi na budżecie. Czyli sugerujące najprostszy sterownik ...i.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 05.09.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 To napisz jak dobrze kombinować. Bo sam taki komentarz to o kant pupy. Pisze tu, pytam sie, znaczy: nie jestem pewien jak to ma być. Może przesadzam. Może to mój pierwszy dom i pierwsza rekuperacja. Jeszcze nic nie kupiłem a jak pisałem zależy mi na budżecie. Czyli sugerujące najprostszy sterownik ...i.. Jeśli kupisz reku z bypassem to wybierz sterownik którym będziesz mógł bypass wysterować - przydaje się latem - mój niestety ma automat i z chłodzenia nocą nici (u mnie temp zewnętrze na to pozwalają) Programator tygodniowy - średnio przydatne Za to zwiększenie/zmniejszenie(najlepiej %-towo) wydajności centralki w ciągu doby - to jest przydatne W zimie nocą chodzi słabiej w okolicach południa mocniej , latem na odwrót (tylko ten nieszczęsny bypass) Uprzedzając - tak wiem wentylacja to nie klimatyzacja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts