400 03.06.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Jak mi wiadomo, do chwili obecnej nikt nie wymyslił grzejnika bardziej wydajnego od grzejnika Faviera właśnie. Niestety nie grzeszy ten grzejnik ładnym wyglądem. Jednak na hali produkcyjnej nie jest to istotne. Liczy się efekt grzania. Czy wiecie może kto produkuje takie grzejniki ? Będę wdzięczna za namiary. Dla niewtajemniczonych. Favier to rura owinieta stalową taśmą -taką falbanką. Zyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel P. 04.06.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Szkoda, że nie napisałaś wcześniej: około miesiąca temu w wyniku modernizacji mojego garażu oddałem na złom 27 takich grzejników - na rurach 2 cale. Miałabyś je gratis........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts