blazej_zg 04.09.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Chciałbym mieć w pełni funkcjonalny salon z aneksem kuchennym. Zależy mi na tym by cześć kuchenna znajdowała się tylko po jednej ścianie. Przed kuchnią fajnei by było jakby znalazł się barek, który mógłby spełniać funkcję dodatkowej przestrzeni podczas gotowania. Oprócz tego zwykły stół też by się przydał na około 6 osób. Do części wypoczynkowej wstawiłbym jakiś niewielki narożnik ze stolikiem kawowym. Chciałbym to tak zaaranżować by nie zagracić całego pokoju i by nie wyglądał jak kuchnia z kanapą ;] Wszelkim pomocnym osobom z góry dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 4 Września 2014 przez joliska edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.09.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Masz do dyspozycji 17m nawet gdyby to był sam salon bez aneksu jest bardzo mały, a ty chcesz zmieścić stół który zajmuje min 6m aneks ok 5m,narożnik ile ci zostaje................? Pomieścić się da ale nie zostaje za wiele przestrzeni. http://static.pokazywarka.pl/i/3637897/963432/ftrtyy.jpg Edytowane 4 Września 2014 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazej_zg 04.09.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Stół może być składny, a co do narożnika to jakiś mały zapewne się zmieści. Liczę na kreatywność. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.09.2014 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Od małego narożnika lepsze 2 fotele 3 powierzchnie stołopodobne na 17 mkw? WOW! U siebie na 18 mkw. mam stół 80x80 (przy scianie, więc zajmuje mniej miejsca) i stolik 30x70, sofę 200 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazej_zg 05.09.2014 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Nie chodzi o to aby wszystko cały czas stało w pokoju, tylko aby byłą opcja np. stworzenia powierzchni dla wspólnego obiadu raz na jakiś czas.Znalazłem takie np. roziwązanie jak stół chowany pod blatem przykuchennym. http://www.projektowanie-wnetrz.com/grafika/zdjecia/327317948.jpg.A narożnik, to rzeczywiście słaby pomysł. Prędzej małą sofa. Zależy mi na tym aby poznać pomysły zagospodarowania takiego pokoju, bo napewno jest jeszcze sporo rozwiązań, które mogą mnie zaskoczyćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts