slaw866 05.09.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Witam moze ktos mi poradzic co robic dalej bo. nie mam doswiadczenia w remontach.Sciana w przed pokoju byla do polowy pomalowana farba olejna,skulem ja z wierzchu co teraz dalej klasc gladz czy tynk?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 05.09.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Zależy ile skułeś, 2cm czy 2 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw866 05.09.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 troche skulem raczej z 2cm,mam teraz tynk taki pofalowany i sypie sie z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 06.09.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Teraz panie dzieju, to wyczyść tynk z tego pyłu, daj grunt głęboko penetrujący, uzupełnij ubytki do równego, znów ew. grunt a wtedy to możesz malować... czy wykończyć inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts