devileczek 06.09.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Chciałbym wykończyć obudowę kominka farba mocno brązową, taką wręcz czekoladowa. Ze wzorników producentów farb wynika, ze wybór jest, tylko że opinie na internecie czesto sa tego typu ' miał byc czekoladowy a wyszedl ceglasty' etc. Czy ktos ma doswiadczenie z tego typu ciemna brazowa farba ? Interesuje mnie efekt zblizony do tego na zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiekd 09.09.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ja mam na taki kolor (ciemna czekolada) machniętą jedną ścianę w sypialni. Malowane było (chyba) magnatem. Jak wrócę do domu to dam zdjęcie i nazwę farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 09.09.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Dzieki, fotki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiekd 10.09.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 pomyłka malowane było beckers chocolate cake. Kolor jest mocny, soczysty brązowy. Farba dobrze kryje - po pierwszym malowaniu nie było praktycznie widać prześwitów, a różnicy między pomalowanym raz a dwa nie zauważyłem (poza grubszą warstwą farby). Trzyma się ściany dobrze, nie odpada (stary tynk wapienno cementowy, zmyta stara farba klejowa, zagipsowane i machnięte gruntem chyba z atlasa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 10.09.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Dziekować koledze za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiekd 10.09.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 I jeszcze obiecane zdjęcia. Chociaż nie potrafię zrobić tak aby oddawały rzeczywisty kolor. To coś pomiędzy czekoladą mleczną a gorzką. Jedno z daleka (to oddaje kolor lepiej), drugie z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Rołs Pielecka 13.09.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Możesz kupić próbki. W dekoralu mają chyba po 12 złotych i starcza to na 1,5m2 Polecam tą opcję, moim zdaniem nie ma lepszej możliwości sprawdzenia jak to wyjdzie. Możesz poobserwować sobie jak wygląda w świetle słonecznym a jak w sztucznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 19.09.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 no tak to chyba najlepsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 22.09.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Mam w przedpokoju nobilesa "borowikowa jesień" brąz czekoladowy powiedzmy taki w połowie pomiędzy mleczną a gorzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts