meeisster 07.09.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Witam W łazience hydraulicy pozostawili mi wystające ze ściany 2 wystające plastikowe rurki oddalone od siebie o 50mm byłem w sklepie powiedziano mi ze powinienem zakupić zawór HERZ zawór grzejnikowy VUA 40 kątowy z tym że w opisie widze żę taki zawór ma rozstaw 40mm... dlatego proszę o pomoc bo nie wiem czy ten sprzedawca był niekompetentny czy do takie przyłacz należy zakupić własnie taki zawór. Dzięki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 07.09.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 skoro masz rozstawie 50, to czemu VUA40??? kup VUA50 http://www.herz.com.pl/UserFiles/Products/VUA.pdf naprawdę tak ciężko wpisać do googla "HERZ VUA" i poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meeisster 08.09.2014 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Tak szczerze mówic nawet poszukałem, i widzałęm taki zawór ale jest on niesamowicie rzadko dostępny tzn... biorąc pod uwagę ze instalacja była robiona w tym roku to naprawdę nie wiem dlaczego wybrano tak mało popularny sposób przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts