Barsa 07.09.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Hej, od tygodnia jestem posiadaczem lodówki Bosch KGN39VW31E i o w pierwsze dni eksploatacji nie zwracałem za bardzo uwagę na jej pracę, to po tygodniu trochę mnie dziwi, że lodówka działa w cyklach 30-35 min cisza, potem 15-20 min pracy, 30-35 cisza, 15-20 min pracuje itd. Czy to normalne?? Wydaje mi się, że we wcześniejszej lodówce kompresor załączał się dużo rzadziej.... Dodam, że temp zamrażarki to -18, a w chłodziarce termostat jest między środkiem a eco, czyli poniżej średniej. Lodówka też ma z 10 cm luzu z tyłu i jeszcze więcej po bokach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 08.09.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Hej, od tygodnia jestem posiadaczem lodówki Bosch KGN39VW31E i o w pierwsze dni eksploatacji nie zwracałem za bardzo uwagę na jej pracę, to po tygodniu trochę mnie dziwi, że lodówka działa w cyklach 30-35 min cisza, potem 15-20 min pracy, 30-35 cisza, 15-20 min pracuje itd. Czy to normalne?? Wydaje mi się, że we wcześniejszej lodówce kompresor załączał się dużo rzadziej.... Dodam, że temp zamrażarki to -18, a w chłodziarce termostat jest między środkiem a eco, czyli poniżej średniej. Lodówka też ma z 10 cm luzu z tyłu i jeszcze więcej po bokach... Tak, to normalne - teraz już wiesz dlaczego jestem przeciwnikiem noFrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts