Jasmik 09.09.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 witamchciałbym zapytać o radę. dwa tygodnie temu wykonałem balkon na filarach wcięty do budynku, oczywiście zaszalowany i za zbrojony.następnie planuje wykonać wylewkę, na która ułożyć deska modułowa tarasowe, która układa się jak puzzle. http://www.kochamogrody.pl/deski-tarasowe-moduly-30x30cm-akacja-9-klepek-na-taras-balkon-ogrod.html chciałbym zapytać czy trzeba wykonać przed wylewką izolację? (jaka: papa, folia, folia w płynie itd.?)i czy pod te płytki tez jakaś izolacja?słyszałem opinie ze nic nie trzeba dawać żadnych izolacji! balkon na filarach, nie ma pod nim pomieszczenia tylko wejście do budynku, balkon pełni mi. funkcję zadaszenia nad wejściem będę wdzięczny za fachowe rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasmik 10.09.2014 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 jest ktoś kto się orientuje w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts