Marysia Ro 20.09.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale nie mogę otworzyć załączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliska84 21.09.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ale zazdroszczę Ci juz gotowego domku, z budową jest tyle zamieszania i czekania na możliwość urządzania Domek fajny, ale jak dla mnie zbyt nowocześnie urządzone te wnętrza i też troszkę jak Emilus uważam, że taka kuchnia to raczej nie przy małych dzieciach Taki styl glamour podoba mi się, ale u innych szczególnie jak ktoś potrafi to wszystko ładnie skomponować i dobrać do siebie. Nie wiem czemu, ale zarówno ten styl jak i styl taki wybitnie "pałacowy" kojarzył mi się z domami bardziej do oglądania niż mieszkania. Ciekawa jestem tych połączeń z żółtym bo szczerze powiedziawszy do tej pory glamour kojarzył mi się z połączeniami czerni i bieli z fioletem lub czerwienią. PS.Życzę owocnych starań żebyś mogła juz zacząć urządzać pokoik dla maluszka PS. Twoja sygnaturka odsyła do jakiejś dziwnej strony, nie mogłam do Ciebie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniiita89 22.09.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ale zazdroszczę Ci juz gotowego domku, z budową jest tyle zamieszania i czekania na możliwość urządzania Domek fajny, ale jak dla mnie zbyt nowocześnie urządzone te wnętrza i też troszkę jak Emilus uważam, że taka kuchnia to raczej nie przy małych dzieciach Taki styl glamour podoba mi się, ale u innych szczególnie jak ktoś potrafi to wszystko ładnie skomponować i dobrać do siebie. Nie wiem czemu, ale zarówno ten styl jak i styl taki wybitnie "pałacowy" kojarzył mi się z domami bardziej do oglądania niż mieszkania. Ciekawa jestem tych połączeń z żółtym bo szczerze powiedziawszy do tej pory glamour kojarzył mi się z połączeniami czerni i bieli z fioletem lub czerwienią. PS.Życzę owocnych starań żebyś mogła juz zacząć urządzać pokoik dla maluszka PS. Twoja sygnaturka odsyła do jakiejś dziwnej strony, nie mogłam do Ciebie trafić Hej Dziekuje No własnie dla mnie też są za bardzo nowoczesne te wnetrza dlatego chce to trochę zmienić. Nie bedą to pałacowe wnętrza, tak jak pisałam wcześniej nadal bedzie nowocześnie ale z elementami glamour Ja lubę bardzo dużo dodatków, poduszki, ramki, tapety... ale znam też umiar Kuchnia tak jakoś mnie nie przeraża, najwyżej nie zawsze będzie czysta. Wychodze z założenia że dom jest do mieszkania a nie do oglądania więc nie zawsze musi byc idealnie Dzięki za informację z sygnaturką, nie wiedziałam o tym ;/ Teraz już chyba jest dobrze Jestem tu początkująca wiec jeszcze nie wszystko ogarniam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniiita89 22.09.2014 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Dziewczyny byłam wczoraj w raju!!! 10km od miejscowosci gdzie mieszkam jest wieeeelkie centrum handlowe (ponad 50 piętrowych sklepów) gdzie znajdziemy wszystko do domu. Od mebli poprzez podłogi, tapety, płytki do dodatków! Myślałam że tam oszaleje! Muszę stwierdzić że w holandii są kilka lat do przodu jeśli chodzi o urządzanie wnętrz. Zrobiłam trochę zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniiita89 22.09.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniiita89 22.09.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniiita89 22.09.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Kuchnia w której się zakochałam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniiita89 22.09.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 coś dla drewnomaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniiita89 22.09.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniiita89 22.09.2014 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliska84 25.09.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Z sygnaturka już w porządku A gdzie to centrum handlowe się znajduje? Maja tam tylko nowoczesne stylizacje czy też taka tradycjonalistka jak ja znajdzie coś dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.09.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ... A gdzie to centrum handlowe się znajduje? ... czytamy posty dokładnie pauliska ...10km od miejscowosci gdzie mieszkam jest wieeeelkie centrum handlowe (ponad 50 piętrowych sklepów) gdzie znajdziemy wszystko do domu. Od mebli poprzez podłogi, tapety, płytki do dodatków! Myślałam że tam oszaleje! Muszę stwierdzić że w holandii są kilka lat do przodu jeśli chodzi o urządzanie wnętrz. ... i pierwszy post w temacie: ... bo przebywamy za granicą (Holandia) ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm00q 17.10.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Gratuluje zakupu!Domek już jest piękny, a czytając posty z nowymi pomysłami, będzie jeszcze piękniejszy.Ja buduje dokładnie taki sam, więc będę regularnie śledził wątek i czerpał inspiracje z Twoich pomysłów.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniiita89 18.10.2014 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Gratuluje zakupu! Domek już jest piękny, a czytając posty z nowymi pomysłami, będzie jeszcze piękniejszy. Ja buduje dokładnie taki sam, więc będę regularnie śledził wątek i czerpał inspiracje z Twoich pomysłów. Powodzenia Dziękuje bardzo Jak tylko wrócimy do Polski i się zaczniemy wprowadzać to obiecuje dużo więcej zdjęć Życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.10.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Fajowy wazon: [ATTACH=CONFIG]281095[/ATTACH] Fajowe lustro (wiem, że kiczowate ale mi się podoba i już ;p ) [ATTACH=CONFIG]281117[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts