narcissus11 09.09.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam .Mam mały drewniany domek sciany sa w kiepskim stanie,dach równierz,czy jest jakas mozliwosc rozbudowy domu ,dodam ze w jedna strone mam słup energetyczny oddalony o 10 metrów a w druga studnie oddzielona o 3 metry chciałbym zrobic nowe fundamenty bo stare sie nie nadaja i wymurowac obok nowe sciany i dobudowac reszte domu i razem je polaczyc,dom ma 6/12 w papierach a normalnie maja sciany 5 na11 .slyszalem ze mozna wylac nowe fundamenty do dlugosci konca dachu prosze o opinie i jakies podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 16.09.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 To chyba mamy do czynienia z rozbiórką i postawieniem nowego domu, a nie rozbudową. Skonkretyzuj proszę pytanie i postaraj się porządnie pisać. Niestety Twój post ciężko przeczytać ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narcissus11 23.09.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Witam .wiec sprecyzuje jeszcze raz.mam mały domek drewniany praktycznie do rozbiórki ,czy mozna rozebrac i postawic w tym samym miejscu bez zadnego pozwolenia ,jak mozna by było to zrobic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 26.09.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Nie można wykonywać tak dużych prac bez pozwolenia, zgodnie z prawem nie ma takiej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts