Macieii 03.06.2004 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Witam, Chciałbym przesunąć szambo - w stosunku do tego, co mam w projekcie zagospodarowania. Czy Waszym zdaniem wymaga to wystąpienia o zmianę pozwolenia na budowę - czy też da się to "opędzić" zwykłym wpisem kierownika do dziennika ? A może ktoś coś takiego "przerabiał" ? To samo dotyczy drogi - zamiast prowadzić ją prosto na krechę puściłbym ją łukiem (ponad 20 m). Początek i koniec bez zmian, taki "księżyc" by się zrobił. (Z pytaniem do PINB wystąpię jutro, na razie sonduję nastroje Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Też mnie to interesuje. Chętnię bym się dowiedział ci Ci powiedzą w PINB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.06.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Też jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.06.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Czy coś wiadomo w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts