sherif 10.09.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Wiem, że temat był wielokrotnie poruszany ale głównie pod kątem czy dawać czy nie ja wiem, że dawać, ale dylemat mam inny. Czy warto stosować paroizolacje z warstwą alu ? Czy ma to sens przy ogrzewaniu podłogowym ? Teraz jeżeli stosować czy przestrzeń pomiędzy GK a folią jest obligatoryjna ? Spotkałem się z opiniami, że być musi, aby lepiej odbić promieniowanie, niestety nie doszukałem się takiej wskazówki na filmach instruktażowych czy też instrukcjach montażu, a jak zwykle szkoda mi tych cm na poddaszu. Kolejne pytanie jak taką folię stosuje się przy podwójnej warstwie ocieplenia. Idzie wełna międzykrokwie, potem ruszt i wełna w poprzek, w takim przypadku jak rozłożyć folię na tej wełnie, jeżeli przyczepić do rusztu to w jaki sposób od dylatować od GK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts