Sielankowicz Dariusz 11.09.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam Szanownych forumowiczów!Trafiłem na forum szukając informacji odnośnie budowy domu.Razem z Żoną budujemy dom w gminie Jordanów Śląski (powiat wrocławski), projekt Sielanka II z drobnymi zmianami naszego pomysłu. Budujemy na nowo powstającym osiedlu (są jeszcze niedrogie działki jakby ktoś był chętny to mogę załatwić kontakt, ale nie o tym).Prace ziemne, kopanie pod ławy, zbrojenie ław, zalewanie i murowanie fundamentów wykonywałem razem ze szwagrem (budowlańcem), dalszą część robót wykonywała sprawdzona ekipa (jestem zadowolony z efektu) aż do SSO.Okna zamówione z montażem.Resztę prac mam zamiar wykonywać własnymi siłami (oczywiście z pomocą znajomych fachowców) i z tego względu będę też podpytywał na forum. PozdrawiamDariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts