Tilerr 11.09.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam, Postanowiłem, że chciałbym fachowo nauczyć się układać glazurę i posadzki. Ale pytanie gdzie się tego uczyć? Jedyne co znalazłem to kursy około 300h, jakieś podstawy bym załapał. Są jeszcze szkoły zawodowe 3 letnie, ale myślę, że lepiej byłoby ten czas wykorzystać na pracę pod okiem dobrego glazurnika. Gdzie takich szukać ? Jak znaleźć mistrza w tym fachu który przyuczyłby do zawodu ? Macie jakiś pomysł jak to osiągnąć ? Sam sporo czytam na ten temat i oglądam filmiki, ale bez praktyki ani rusz P.S. Osoby z woj. małopolskiego chętne do pomocy proszę o kontakt. Mogą to być osoby z własną działalnością, mistrzowie glazurnicy itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tilerr 13.09.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Glazurnicy ujawnijcie się Gdybyście zaczynali jeszcze raz, jak zaplanowalibyście waszą ścieżkę by najszybciej dojść do tego co osiągnęliście ? Możecie polecić dobre źródła skąd czerpać wiedzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 16.09.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 A nie lepiej poszukać ogłoszeń glazurników, podzwonić i popytać, czy nie potrzebują kogoś do pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts