WujekBlady 12.09.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Witam, nie wiem czy to stosowne miejsce, jednak nie znam lepszego. Otóż mam od pewnego czasu doczynienia z panem architektem Andrzejem W. z Wrocławia. Przyznam jednak że zalazł mi za skórę i krótko ujmując mam co do niego pewne podejrzenia. Czy jest ktoś kto kojarzy go, może potwierdzić jego kwalifikacje, oraz sposób w jaki z nim się wspólpracuje? Przeszukałem internet wzdłuż i wszerz i nie znalazłem o nim niczego. Uprzedzając pytania, jest on narzucony niejako odgórnie, ale w przypadku gdyby okazało się że to człowiek fałszywy/oszust lub coś podobnego, miałbym pdostawy do zmiany go. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 13 Września 2014 przez WujekBlady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 http://www.izbaarchitektow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WujekBlady 13.09.2014 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 No ok, jest jakiś tam jego nr itd, ale czy konkretne opinie o nim mogę znaleźć? Bo sam okręg i "nr serii" z której pochodzi niewiele mi daje, chyba że nie wiem gdzie i jak szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.09.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 skoro jest w Izbie, to jest architektem. A jak nie pasuje ci współpraca to zawsze można zrezygnować z usług jeśli współpraca wam się nie układa. Osobiście nie podoba mi się twój wpis i bo są w nim tylko insynuacje, niczym nie poparte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WujekBlady 13.09.2014 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Cóż, nie piszę nic złego na jego temat i nie mam zamiaru tak oficjalnie tego wyjawiać. Pisałem, to nie do końca ode mnie zależy. Rozumiem, skoro uważącie że tamta strona jest zaufana i on się tam znajduje, mnie jednak interesuje opinia o nim. Proste, prawda? Wielu specjalistó z różnych dziedzin ma swoje opinie na przeróżnych stronach a o tym konkretnym nic nie znalazłem i ciekawi mnie czy ktoś mi coś poleci. Szukałem kiedyś paru speców do remontu, niby poważne firmy, mili panowe przygotowani, posiadający dobre opinie, ale po tym jak mnie potraktowali wyszło kim naprawdę są.Gdy człowiek który nadzoruje budowę ewidentnie nie posiada doświadczenia praktycznego a jedynie teoretyczne wymądrza się i kombinuje, byle jak najdłużej i jak najdrożej bo takie ma widzimisię, wyzywając przy tym ludzi może i mniej wykształconych od niego ale mających przeszło 30 lat doświadczenia w budowie, jest mało godny zaufania i polecenia.Ale i tak dziękuję za odpowiedź, jakoś sobie dalej z nim poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 13.09.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Rozumiem że ten architeket pełni funkcję kierownika lub inspektora czy tak ? W jaki sposob zoastł Ci narzucony ? To inwestor ma obowiązek prawny powołania/zatrudnienia kierownika i jeżeli jest taka potrzeba inspektora - czyli w doowlnym momencie budowy możesz to zmienić. Na szczęscie nie o każdym pisza w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts