pospisz 13.09.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Proszę o pomoc w wyborze zmywarki do zabudowy zepsuta zmywarka ma panel widoczny szer. 14 cmoraz zabudowę drzwiczek szer 59,5 cm x wys. 57 cmw związku z tym chciałbym jak najmniej przerabiać zabudowę.Oczywiście wyboru dużego na pewno nie będzie w stosunku cena/jakośćale mam nadzieję że coś mi zaproponujecie.Za pomoc z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pospisz 14.09.2014 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Witam ponownie w związku z brakiem pomysłuna rozwiązanie zaistniałej sytuacji proszęo doradzenie w zakupie zmywarki warunek tylko żeby miała panel przedni resztę trzeba będzie przerobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pospisz 14.09.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Jestem po wizycie w mediamarkt wymiary prawie pasują jaka jest różnica miedzy bosch początek symbolu 40 a 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 15.09.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Proszę o pomoc w wyborze zmywarki do zabudowy zepsuta zmywarka ma panel widoczny szer. 14 cm oraz zabudowę drzwiczek szer 59,5 cm x wys. 57 cm w związku z tym chciałbym jak najmniej przerabiać zabudowę. Oczywiście wyboru dużego na pewno nie będzie w stosunku cena/jakość ale mam nadzieję że coś mi zaproponujecie. Za pomoc z góry dziękuję. Po pierwsze - jest już wątek o zmywarkach więc nieeleganckie jest zakładanie kolejnego wątku. Po drugie - jak już założyłeś wątek to chociaż określ z grubsza budżet, kolor panelu etc... bo na razie to Twoje pytanie wygląda jak byś poszedł do komisu samochodowego i powiedział "mam garaż długości 5 metrów i szerokości 2,5 metra - doradźcie mi samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts