Olleo 14.09.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Zona zamarzyla sobie wymiane lodowki na wieksza, ale drugiego Liebherra niespecjalnie mam ochote kupowac (cena powyzej 4000zl). Nie mam tez juz czasu szukac po forach serwisantow, ktore firmy i modele sa jednorazowe, ktorych sie nie da naprawiac itd. Wiem, ze pare osob tutaj sie orientuje, wiec prosze wskazowki - ktore lodowki odrzucic na wstepie, ktore maja drogi serwis, ktore maja wady projektowe utrudniajace eksploatacje itd., a ktore warto kupic, bo wytrzymaja powiedzmy 10 lat. Wazne: mam 77cm miejsca - teoretycznie zmiesci sie 75cm szeroka, ale pytanie, czy sa systemowe ograniczenia szerokosci otwierania drzwi, zeby tynku nie skuwac i ile cm trzeba na takie otwarcie drzwi, zeby swobodnie wysunac wszystko? Idealem bylaby lodowka z srednim zamrazalnikiem i gigantyczna chlodziarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 14.09.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Wejdź na Ceneo lub Euro AGD i zastosuj filtry, m. in. szerokość i tam sobie ładnie posortujesz. Jak wybierzesz producenta - pytaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 14.09.2014 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Kryteria szerokosci (powyzej 69cm), wysokosci (powyzej 194cm) i ceny (ponizej 3777zl) spelniaja nastepujacy producenci:- beko- elektrolux- siemens- bosch- jakis mi nieznany Blomberg Dalsze kryteria, to pojemnosc chlodziarki netto, bezawaryjnosc, serwisowalnosc (nie moze to byc jednorazowka) i cena czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 14.09.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Tu już chyba może zabrać głos pracownik serwisu AGD. Lodówki na szczęście psują się bardzo rzadko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 14.09.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Patrz, a moj Liebherr sie popsul (termistor). A potrafisz odpowiedziec na pytanie o otwieranie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 14.09.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Mój /tfu, tfu/ działa. Chyba w większości modeli, tak jak w Liebherr-e nie zachodzą. Tak miałem też w Samsungu /15 lat, wyrzucony z powodu sparciałych i nie do zdobycia uszczelek/. Po wybraniu modelu do sprawdzenia sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syriusz_BLACK 15.09.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Celuj w Samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 15.09.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 "Nie odnaleziono produktów spełniających wymagania !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 15.09.2014 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ale nie maja nic szerszego, niz 65cm a wezszego, niz 76cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 29.09.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Na Samsunga chyba bym się nie skusił więcej. Nie odradzam, ale trafiłem najwyraźniej na słaby model. Za to mam lodówkę innego koreańskiego producenta, LG. Ten sprzęt mam już jakiś czas i działa bardzo dobrze. Jest cichsza niż poprzednia. Kupiłem taką, że ma dużo pojemności dla chłodziarki i zamrażarki. Warto przemyśleć ile miejsca potrzeba, każdy ma różne wymagania. Dobrym dodatkiem jest kostkarka, w mojej lodówce jest bardzo dobra, to już naprawdę wygoda niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anya1500 29.09.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 A nie jest ciężko doczyścić taką kostkarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts