Tomasz 85 14.09.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Cześć wszystkim .Jestem tu nowy ,ma problem z belką .Zacznę od początku ,teściowa przygarnia nas pod własny dach .Dół jest gotowy góra do wykończenia.Tynki są gipsowe w całym domu poddasze tynk plus karton gips ,z kolegą gładzimy ściany i znalazłem taką fuszerkę ,belka zakryta kartonem a na nim grzybek co z tym zrobić? A nastepna sprawa balkon zacieka od strony sciany z góry suchy z dołu zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 15.09.2014 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 A od góry na balkonie jest położona papa ? Wiesz coś o niej? Czy tylko jakaś folia w płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz 85 15.09.2014 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Teściowa twierdzi ze folia pod wylewkę była dana, nie papa ,okucia sa osadzane na kleju dekarskim .Jednego fachowca sie pytałem ze papa sie nie nadaje na balkony w naszym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz 85 15.09.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Jakiś fachowiec ma to naprawiać to chce dać folie w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz 85 16.09.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 A jak tą belkę obudować zeby mi grzybek nie wyrastał ,wełna folia i karton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz 85 18.09.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ktoś mi pomoże ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts