ksawieer 14.09.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Witam, Mam do Was moi drodzy prośbę jaki jest średni koszt ułożenia płytek klinkierowych na schodach zewnętrznych dwu zbiegowych ( płytki kupię ja ) Szukałem i ceny są różne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubasek666 22.09.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam, Mam do Was moi drodzy prośbę jaki jest średni koszt ułożenia płytek klinkierowych na schodach zewnętrznych dwu zbiegowych ( płytki kupię ja ) Szukałem i ceny są różne... Wydaje mi się ze jakieś 20-30 zł... a czym bedziesz to impregnował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksawieer 28.09.2014 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Wydaje mi się ze jakieś 20-30 zł... a czym bedziesz to impregnował? nie planuję impregnować .. chyba że wymagane bo opinie są różne cena 2-30zł za mb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts