Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam wełnę mineralną Knauf Insulation UNIFIT 0,035

Recommended Posts

Witam!

Mam do sprzedania wełnę mineralną firmy Knauf Insulation UNIFIT 0,035 produkowana w ECOSE® Technology z włókien szklanych w postaci mat.

Ja sam zrezygnował z tej wełny tylko dlatego, że zdecydowałem się ocieplić dom pianą poliuretanową. Dostałem atrakcyjną cenę a niestety wcześniej zakupiłem już wełnę.

Produkt pakowany jest w rolkach. Przeznaczony do zastosowania wewnątrz pomieszczeń. Główne zastosowanie jako izolacja cieplna i akustyczna w dachach skośnych, układana między krokwiami i pod krokwiami. Podwyższona sztywność materiału zapewnia łatwość montażu na tzw. „mikroklik”. Specjalne oznaczenie „ --- ” ułatwia przycięcie wyrobu do wymaganego wymiaru. Produkt o doskonałych właściwościach termoizolacyjnych. W stu procentach wolny od formaldehydu i fenoli! Wełna jest miła w dotyku i niepyląca. Nie zmienia grubości w trakcie okresu użytkowania.

grubość: 200 mm

szerokość rolki:1200 mm

długość: 3200 mm

ilość m2 w rolce: 3,84 m2

ilość rolek: 95 (364m2)

Cena 25,82zł netto dotyczy jednego metra kwadratowego wełny Knauf Insulation UNIFIT 0,035 grubości 200mm. Istnieje możliwość wystawienia

Oprócz ww. wełny mam również następujące produkty:

1. Wełna Knauf Insulation Unifit 035 - grubość 100mm, lambda 0,035; 205m2 (27 rolek, 7,56m2/rolka) - 12,94 zł/m2 netto

2. Wełna Knauf Insulation Classic 035 - grubość 50mm, lambda 0,035; 111m2 (9 rolek, 13,2m2/rolka) - 7,02 zł/m2 netto

3. Wełna Knauf Insulation TI 140 Decibel - grubość 200mm, lambda 0,038; 111m2 (12 rolek, 9,24m2/rolka) - 18,52 zł/m2 netto

Szczegółowe parametry wełny dostępne są na stronie producenta: http://www.knaufinsulation.pl/

Istnieje możliwość odbioru osobistego oraz obejrzenia towaru przed zakupem po wcześniejszym uzgodnieniu!