Bard13 16.06.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Też robią na mnie piorunujące wrażenie. Jak widze te płaszczyzny i ostre krawędzie, równe linie... eh... łza wzruszenia w oku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.06.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Co jest? Mi pokazuje, że nie można otworzyć strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.06.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 może tym razem. najgorszy ten pierwszy raz. Dwa razy http wstawiło i zdurniało. Teraz ponoć działa (słowa mojej kochanej małżonki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 a ja pooglądałam ...ładniutkie ścianki, ładniutkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.06.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Eeeeeeeeeeeee, PIĘKNIE, PIĘKNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 17.06.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dziś dołączyliśmy kolejne zdjęcia... Zaczyna być malinowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 17.06.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dziś dołączyliśmy kolejne zdjęcia... Zaczyna być malinowo Na budowaniu to ja się jakoś bardzo dobrze nie znam - ale ta robota wygląda dobrze i czysto. Gratuluję ekipy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 18.06.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 rzeczywiście budowa czyściutka, równiutka, gdzieście znaleźli taką ekipę? Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 18.06.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ekipę można zamawiać na następny sezon, ten już zapchany, ale stawiają tylko stan surowy z więźbą i deskowaniem i papowaniem plus wylewki i tynki potem. Bracia Kramek: 0604-401-9160691-679-489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 22.06.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Gratuluje tempa, ekipy, poczucia humoru i fajnego stylu dziennika budowy. Bede trzymac za was kciuki, abyscie sie mogli wprowadzic do swiat. Do odwaznych swiat nalezy Pozdrawiam ozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 29.06.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Dziękujemy Wszystkim, którzy trzymają za nas kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 02.07.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 W Zdjęciach nowe fotki a w Dzienniku budowy trochę o wymiarach materiałów Miłego oglądania i miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 zaiste macie rewelacyjne tempo i jak zauważyli poprzednicy bardzo schludną budowę. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 05.07.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Dziękujemy z małżonką!! A tu już stropy wylane i wiecha na dachu Zapraszam na zdjęcia do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 13.07.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 u mnie zawiadomienie o wpisie banku do hipoteki to nie wszystko (tzn koniec ubezpieczenia, bank kazał poczekać przepisowe 14 (chyba, a może 7 ??) dni na możliwe odwołanie i wystapienie o odpis/wypis KW i dopiero wtedy do banku po zwolnienie z ubezpieczenia kredytu.u mnie to ok 4 tyg dodatkowo czekania na odpis z KW, czyli kolejny miesiączek więcej do płacenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.07.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 u mnie zawiadomienie o wpisie banku do hipoteki to nie wszystko (tzn koniec ubezpieczenia, bank kazał poczekać przepisowe 14 (chyba, a może 7 ??) dni na możliwe odwołanie i wystapienie o odpis/wypis KW i dopiero wtedy do banku po zwolnienie z ubezpieczenia kredytu. u mnie to ok 4 tyg dodatkowo czekania na odpis z KW, czyli kolejny miesiączek więcej do płacenia. O mać... Jakie odwołanie? Od czego? Kto mi się odwoła, ajk mam ustanowioną księgę? Podali jakiś powód? A może to bankowe towarzystwo ubezpieczeniowe i kroją cię na wydrę? Jakiś dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 14.07.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 O mać... Jakie odwołanie? Od czego? Kto mi się odwoła, ajk mam ustanowioną księgę? Podali jakiś powód? A może to bankowe towarzystwo ubezpieczeniowe i kroją cię na wydrę? Jakiś dramat chyba normalna procedura. (przynajmniej wygląda logicznie) na zawiadomieniu o wpisaniu hipoteki dostaniesz informację że możesz sie odwołać wciągu iluś tam dni. (paranoja bo to ty skladałeś wniosek, no ale tak jest na zawiadomieniu z sądu.) dlatego bank (Lukas) prosi o odpis po uprawomocnieniu sie wpisu hipoteki. i wtedy koniec z ubezpieczeniem. może inne banki bardziej ufają swoim klientom? sam jestem ciekaw, więc proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.07.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 To idziesz do sądu z oświadczeniem, że się nie odwołujesz i prosisz o uprawomocnienie. Ciekawe, sam się będę musiał wczytać w ten świstek jak przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 14.07.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 To idziesz do sądu z oświadczeniem, że się nie odwołujesz i prosisz o uprawomocnienie. Ciekawe, sam się będę musiał wczytać w ten świstek jak przyjdzie twój bank też to dostanie, i tez może sie pewnie odwołać. ale tak gdybając dojdziemy do absurdów, "...sami sie bedziemy odwoływac...na swoje wnioski..." w każdym razie bank mi nie ufa i przestanie wymagać ubezpieczenia gdy hipoteka bedzie ostateczna. a można stwierdzić w sądzie że sie nie odwołujemy, ile przyspieszy to sprawę? a ile u kolegi się czeka na odpis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.07.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 ja czekam miesiąc z ogonkiem, papieru jeszcze nie mamy. nadal. Pomimo, że powiedzieli, że już idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts