magdak 27.09.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 z ciekawości zapytam - jakieś decyzje odnośnie okien i bramy garażowej już podjęliście? My jesteśmy o krok za Wami, kończymy tynki, niestety brak jeszcze wylewek .... ale za to dachówka na dachu Ściany jednowarstwowe, ocieplenia nie planujemy, elewacja w przyszłym roku (planujemy zamieszkać na wiosnę), okna już zamówione, teraz szukamy bramy garażowej, wkładu kominkowego (zimą będą się toczyły prace wykończeniowe i chcemy dogrzewać kominkiem) i wykonawcy od schodów (będą drewniane, ażurowe...)... Więc ciekawa jestem bardzo na jakie okna się zdecydujecie... Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 27.09.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Okna już mamy - wstawiane będą w piątek, razem z drzwiami wejściowymi i bramą garażową. Ale o szczególach to małżonek opowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 27.09.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 czekam w takim razie na szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 21.10.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Witam Wszystkich W naszym albumie nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.10.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Ninka, masz taką małą stopkę dopisz linka do albumu pliizz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 21.10.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Ja mam wyczerpany limit znaków w stopce, ale wejdź przez nasz dziennik budowy, w stopce mojego męża jest link do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Bard, a co ty tak kraczesz. Chcesz sobie cosik wykrakać? Za dobrze ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 25.10.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Masz rację Kroyena.Lepiej niezapeszać. Ale poprostu cieszymy się jak dziecko blaszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.10.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 No właśnie. Nie kuś losu. Mi też przydałby się sąsiad z kopiącym się stawem a nawet może nawet małym jeziorkiem. - też muszę podnieść poziom działki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 28.10.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ninka I Bard - uda się wam napewno zamieszkać w grudniu a oboje z męzem trzymamy za was kciuki - bo jesli nie wam to komu ma sie udać Piękna ta wasza Manuela Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 29.10.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ewci@, szkoda, że Wy się nie zdecydowaliście na Manuelę... Może jeszcze nie jest za póżno? Jak chcesz to zapraszam do nas w odwiedziny. Twój małżonek pomaca, że kino się zmieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 29.10.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Nina powstał jeszcze większy problem -...." a gdzie będzie w Manueli mieszkał drugi samochód?"..... - i tu się poddałam Ale wpaśc pewnie kiedyś wpadnę zobaczyć waszą Manuelkę, bo męża babcia mieszka w Żyrardowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 29.10.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Dwa Fiaty 126p zmieszczą się na pewno Żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 29.10.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Nina powstał jeszcze większy problem -...." a gdzie będzie w Manueli mieszkał drugi samochód?"..... - i tu się poddałam Ale wpaśc pewnie kiedyś wpadnę zobaczyć waszą Manuelkę, bo męża babcia mieszka w Żyrardowie Pozdrawiam A obok mnie buduje się Manuela na dwa garaże Można sobie podejrzeć, a nuż się Wam spodoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 29.10.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Rób zdjątka i dawaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 29.10.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Nurni no strasznie jestem ciekawa jak to wyglada bo może wowczas Emanuelę bym zbudowała z 2 garazem. Albo napisz mi na priva gdzie bo w sobotę będę w Halinowie negocjowac własnie ta działeczkę z Hipolitowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.10.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Nurni no strasznie jestem ciekawa jak to wyglada bo może wowczas Emanuelę bym zbudowała z 2 garazem. Albo napisz mi na priva gdzie bo w sobotę będę w Halinowie negocjowac własnie ta działeczkę z Hipolitowa Za późno przeczytałem. Ale zrobię zdjątka to wkleję do wglądu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 31.10.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 No to poczekam na zdjęcia a działeczka już prawie jest nasza..... prawie bo jeszcze musimy autografy złożyć pod aktem notarialnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 31.10.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Działeczka już prawie jest nasza..... prawie bo jeszcze musimy autografy złożyć pod aktem notarialnym Witaj sąsiadko. Gratulacje!!! Fajnie być "obszarnikiem" co? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 03.11.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Widzę, że zdecydowaliści się na wejście gazu do kuchni od zewnątrz. Cały czas mam dylemat, czy tak nie zrobić. Na razie z uwagi na konieczność dodatkowej szpecącej skrzynki na elewacji byłem zwolennikiem puszczenia rury wewnątrz domu pod gips-kartonem. A wy nie rozważaliście takiego wariantu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts