Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Puszczy-komentarze

magi

Recommended Posts

z ciekawości zapytam - jakieś decyzje odnośnie okien i bramy garażowej już podjęliście? My jesteśmy o krok za Wami, kończymy tynki, niestety brak jeszcze wylewek .... ale za to dachówka na dachu :)

Ściany jednowarstwowe, ocieplenia nie planujemy, elewacja w przyszłym roku (planujemy zamieszkać na wiosnę), okna już zamówione, teraz szukamy bramy garażowej, wkładu kominkowego (zimą będą się toczyły prace wykończeniowe i chcemy dogrzewać kominkiem) i wykonawcy od schodów (będą drewniane, ażurowe...)...

Więc ciekawa jestem bardzo na jakie okna się zdecydujecie... Pozdrawiam i życzę powodzenia

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
Nina powstał jeszcze większy problem :wink: -...." a gdzie będzie w Manueli mieszkał drugi samochód?"..... - i tu się poddałam :x

Ale wpaśc pewnie kiedyś wpadnę zobaczyć waszą Manuelkę, bo męża babcia mieszka w Żyrardowie :lol:

Pozdrawiam

A obok mnie buduje się Manuela na dwa garaże :o :D

Można sobie podejrzeć, a nuż się Wam spodoba.

Pozdrawiam

Widzę, że zdecydowaliści się na wejście gazu do kuchni od zewnątrz. Cały czas mam dylemat, czy tak nie zrobić. Na razie z uwagi na konieczność dodatkowej szpecącej skrzynki na elewacji byłem zwolennikiem puszczenia rury wewnątrz domu pod gips-kartonem. A wy nie rozważaliście takiego wariantu?