kroyena 04.11.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Skoro się powołujesz to i Wam wpiszę do komentarzy: "Się nie kracze" Podobno w psychologii jest coś takiego jak projekcja. Jak se zaprojekcjujesz tak masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 04.11.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Kwestia etapu budowy.lecąca po kątach rura, którą trzeba zasłaniać wydała mi się bez sensu.Rury z gazem nie można wmurować w podłogę ani w ścianę, można co najwyżej (o ile można) zabudować gipsokartonem. Może i skrzynka będzie szpecić elewację, ale rura nie zeszpeci wnętrza.Czasem trzeba zamknąć oczy na estetykę i zająć się funkcjonalnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 07.11.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Nurni no strasznie jestem ciekawa jak to wyglada bo może wowczas Emanuelę bym zbudowała z 2 garazem. Albo napisz mi na priva gdzie bo w sobotę będę w Halinowie negocjowac własnie ta działeczkę z Hipolitowa Proszę bardzo Manuela z 2 garażami: Manuela_1 Manuela_2 Manuela_3 Do oglądu na ul. Wspólnej w Józefinie gm. Halinów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 08.11.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 a jakoś mi ta Manuela nie pasuje , chyba jednak za bardzo jestem przyzwyczajona do "tradycyjnego" jej obrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 10.11.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witajcie, w naszym albumie nowe zdjęcia http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=22682&k=10&q=manuela&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.12.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Bardzie z liczbą szczęśliwą, zastanów ty się nad strażakiem vel. kogutem. Widziałaem b. ładne obudowy komina, które już tak ładne bez tego ustrojstwa nie były po jednym sezonie grzewczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Ale macie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.12.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Ale macie fajnie. Że się wprowadzamy, czy że mamy 12 st tam gdzie teraz mieszkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A czemu to przeszkadza?Lepsze przytulanie, rozposzczalnikami krwi wzbogacanie, itd..,itp.. A jak dobrze ociotujesz to 12 stopni może mieć każdy, jaede klik pstryk i prądu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 koniec grudnia mieszkacie????? I jak ???? Gratuluję - życzę serdeczności i samych szczęśliwych chwil w nowym,własnym DOMCIU My dopiero latem będziemy się przeprowadzać -a teraz to polka -galopka z wykańczaniem -zresztą Wy to wiecie na pewno Do Siego Roku !!! Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 31.12.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Mieszkamy od 23 grudnia.Teraz krzątanina z powodu urządzania się.nagle się okazuje, że brakuje mnóstwa drobiazgów.Nawet nie ma kiedy zrobić zdjęć a o dzienniku już nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Mamy pierwsze zdjęcia po wprowadzeniu się Zapraszam do przeglądania http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=32987&q=barda&k=3 Dziennik budowy uzupełnię jak się w pracy ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.01.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Gratuluję świąt we WŁASNYM DOMU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Gratuluję świąt we WŁASNYM DOMU!!!! A dzieńkujemy, dzieńkujemy... I życzymy tego samego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.01.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Dziękuję! Tylko kiedy.. na razie wygląda mi to na 2036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Dziękuję! Tylko kiedy.. na razie wygląda mi to na 2036 Wzięłaś kredyt w stylu argentyńskim i wtedy będzie wypłata? Można żwawiej budować, uwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.01.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Wcale jeszcze nie wzielam - ciekawe ile dadza A poza tym zasilania brak! W sensie doslownym! Nie ma sie gdzie podlaczyc, a troche mnie przeraza budowa z agregatem pradotworczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 04.01.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Wcale jeszcze nie wzielam - ciekawe ile dadza A poza tym zasilania brak! W sensie doslownym! Nie ma sie gdzie podlaczyc, a troche mnie przeraza budowa z agregatem pradotworczym To fakt, dramat. Od tego bym zaczął, znaczy od prądu i wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.01.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Wodę mam, robaka mogę zalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 04.01.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Wodę mam, robaka mogę zalewać Pamiętaj, że sama woda może być źródłem chorób. Do dnia dzisiejszego najlepszą metodą zabezpieczenia się przed chorobami jest uzdatnianie wody (tak jak robili to już starożytni) poprzez dodanie do niej alkoholu. Najlepiej w proporcji 6 części wody i 4 części spirytusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts